Lue keskustelun säännöt.
Laitin Shanghai-kanankoipipaloja uuniin, niistä törröttää jotain ihme karvoja- ei kai ole sulan tynkiä???hyi yäk!
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
päällä, kun se elää. Se on katsos ihan oikea lintu (vaikka ei linnun elämää saakaan koskaan viettää) ja joskus jotain jämiä voi nahkaan jäädä vaikka ne teurastamolla pyritäänkin poistamaan. Tää on just tätä einessukupolvea, kun ei ruoan alkuperä sais muistua mieleen missään yhteydessä. Muistan yhdenkin neitosen, joka sanoi, ettei ikinä pystyisi paloitteleman raakaa lihaa, kun siitä tulee sitä verta ja se tuntuu kamalalle... Just, eineslihapullia vaan massuun, nehän on niin siistiä syötävää.
..... se on varma lintulensu kun ne karvaiset kanat syöt...