Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitin Shanghai-kanankoipipaloja uuniin, niistä törröttää jotain ihme karvoja- ei kai ole sulan tynkiä???hyi yäk!

Vierailija
18.01.2006 |

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

..... se on varma lintulensu kun ne karvaiset kanat syöt...

Vierailija
2/3 |
31.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

nahkaa saa syödä! YÖK.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
31.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

päällä, kun se elää. Se on katsos ihan oikea lintu (vaikka ei linnun elämää saakaan koskaan viettää) ja joskus jotain jämiä voi nahkaan jäädä vaikka ne teurastamolla pyritäänkin poistamaan. Tää on just tätä einessukupolvea, kun ei ruoan alkuperä sais muistua mieleen missään yhteydessä. Muistan yhdenkin neitosen, joka sanoi, ettei ikinä pystyisi paloitteleman raakaa lihaa, kun siitä tulee sitä verta ja se tuntuu kamalalle... Just, eineslihapullia vaan massuun, nehän on niin siistiä syötävää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän viisi