Monta kertaa vaihdat/peset paistinlastan paistaessasi jauhelihaa?
Siis kun raakaa lihaa ja kypsytettyä lihaa ei saisi kosketella samoilla välineillä.
Kommentit (8)
broileria paistaessa olen miettinyt tuota samaa ja päätynyt puolivillaiseen ratkaisuun huljutella paistinlastaa aina välillä vesihanan alla... meillä kun on vain kaksi paistinlastaa niin niillä ei pitkälle pötkitä ellei pese käsin aina välillä.
Vierailija:
En kertaakaan, ääliö.
No, samaa lastaa minäkin käytän. Mutta kun asia tuli puheeksi yhden tuttavan kanssa, niin hän ihan oikeesti vaihtaa lastaa paistamisen aikana. Ja oli ihan tosissaan!
aina vähän väliä desinfiointiainetta lastaan ja siinä samalla suihkuttelen koko kämpän ympäriinsä ja sitten meidän kaikki pesuaineet ja pyykinpesuaineet ovat DESINFIOIVIA! Tosi kumma juttu, että meidän kaikki lapset ovat hirmu allergisia ja koko ajan sairaana, korvatulehdusta ja flunssia. IHME JUTTU!
Meillä poika saa syödä vaan riisiä ja hirveä ja tyttö vaan riisiä. Koira on allerginen vaan kotrimaisille viljoille, melkein kaikille vihanneksille, kala- ja miatotuotteille ja angoravillalle.
että keitetään ihan kaikki, salaattia myöten, kiehuvassa vedessä vähintään 2 tuntia. Vähän tietty appelsiini on mauton, kun on kiehunut kaksi tuntia, MUTTA EI AINAKAAN OLE BAKTEEREJA, BASILLEJA TAI VIRUKSIA!
Onhan tuossa tietysti perääkin, että on sillä raakaa lihaa ronkittu mutta eipä ole siitä mitään tautia tullut. Kuitenkin sitä lihaa aina keitetään kastikkeessa vielä vähän tai kypsytellään muuten lopuksi.