Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

APUA! Kermaviili vs. bulgarian jogurtti leivonnassa:

Vierailija
01.05.2008 |

teen marjapiirakkaa, johon tulee kermaviilipäälinen. Voinko käyttää yhtä lailla bulgarian jogurttia, vai suosiolla kermaviiliä? Tuleeko eri makuista, tai koostumuksen kanssa ongelmaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviili on selkeästi rasvaisempaa kuin bulgarian jogurtti

Vierailija
2/4 |
01.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Kermaviili on selkeästi rasvaisempaa kuin bulgarian jogurtti

nimittäin kermaviilissä se on n. 10% ja monissa bulg. jogurteissa n. 3,9% paikkeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap täällä vielä ....marjoiksi tulee karpaloita, mustaherukkaa ja punaherukkaa, eli hapanta tavaraa....

Vierailija
4/4 |
01.05.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein nyt kuitenkin kermaviilistä. Saa nähdä mitä tulee, oli sen verran kokeilumeiningillä tehtyä piirasta......:)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä neljä