Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kuinka valmistaa kokonainen lohi uunissa?
17.04.2008 |
Ostin kokonaisen lohen enkä millään jaksais ruveta fileoimaan sitä. Jos laitan sen kokonaisena uuniin niin mihin asteeseen ja kuinka kauan? Ja miten saisin sen maustettua? Kaapissa ois myös hieman ruohosipuli tuorejuustoa....
Kommentit (2)
olen jossain ohjeessa nähnyt että kalan nahkaan tehdään viiltoja ja minkäköhän takia. Täytetäänkö viillot jollain?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
200 astetta ja tunti. Kun kala on valmis, siitä on helppo kuoria päällimmäinen kovettunut nahka ja ottaa lihat lautasille. Sitten voi nostaa ruodon pois ja allaoleva liha on helppo ottaa.
Tiesithän, että lohen takaosassa ei ole yhtään ruotoja? Sieltä päästä kannattaa nostaa lapsille annokset.