Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

VIELÄ KERRAN: PAISTATKO KINKKUA ENSIN ESIM VARTIN 250 C

Vierailija
24.12.2007 |

ja sitten lämpötila alas n. 110 asteeseen? Vai suoraan tuohon matalaan lämpötilaan. Tosi ristiriitaisia nuo ohjeet, toisissa on että eka kovaan lämpöön pöpöjen tappamiseksi, ja toisissa suoraan tuohon 110 asteeseen. Miten toimitte???

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.12.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä siksi, että bakteerit kuolee eivätkä jää muhimaan ja toinen syy on se, että lihassyyt sulkeutuvat ja kinkusta tulee mehukkaampi.



Itse paistan loppuajan 125 asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla