Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
VIELÄ KERRAN: PAISTATKO KINKKUA ENSIN ESIM VARTIN 250 C
24.12.2007 |
ja sitten lämpötila alas n. 110 asteeseen? Vai suoraan tuohon matalaan lämpötilaan. Tosi ristiriitaisia nuo ohjeet, toisissa on että eka kovaan lämpöön pöpöjen tappamiseksi, ja toisissa suoraan tuohon 110 asteeseen. Miten toimitte???
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Tämä siksi, että bakteerit kuolee eivätkä jää muhimaan ja toinen syy on se, että lihassyyt sulkeutuvat ja kinkusta tulee mehukkaampi.
Itse paistan loppuajan 125 asteessa.