Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi snapsit (esim kossu) pistetään pakkaseen?

Vierailija
27.10.2008 |

Meillä on puolisoni kanssa kiista siitä, miksi kossu tms kirkas viina toisinaan pistetään pakastimeen jäähtymään ennen tarjoilua. Minun mielestäni siksi, että kylmänä viina ei maistuisi niin paljon. Kertokaa omat näkemyksenne, niin päästään yksimielisyyteen!!

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun snapsilasi kaadetaan piripintaan täyteen, niin jääkylmää viinaa mahtuu siihen enemmän. Olikohan se Marskin ryyppy, joka kuuluu tarjoilla näin. Lämmetessään juoma alkaa valua reunan yli, ja olisi siis siihen mennessä jo pitänyt juoda pois. Ja lasin pitää olla huoneen lämpöinen. Jos se lasikin on siellä pakkasessa, niin sekin laajenee lämmetessään. Joku Mannerheimin aikainen juttu siis, jolloin upseereille kuului x annosta viinaa päivässä tai viikossa ja se piti sitten saada keploteltua mahdollisimman suureksi.



Toinen juttu on sitten se, että snapsithan on oikeasti järkyttävän pahoja ja jääkylmänä maistuu vähemmän kamalalta. Tällöin se lasikin kannattaa olla kylmä, jotta jäähtyy mahdollismman hitaasti.

Vierailija
2/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Snapsilasit pidetään pakkasessa ja siihen kylmään lasiin kaadetaan pakastimessa ollut kossu.



En voisi kuvitella juovani lämmintä snapsia.



Snapsi otetaan kerralla ja kylmänä se toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen juttu on sitten se, että snapsithan on oikeasti järkyttävän pahoja ja jääkylmänä maistuu vähemmän kamalalta.

Maistakaas nameja akvaviitteja.

Vierailija
4/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

alkoholihan ei jäädy

Vierailija
5/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pikkuhiljaa pakastimessa. joten ei kannata pitkään siellä säilyttää tai laimistuu =)

Vierailija
6/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai jos häviäiski niin ei se 38 kossu oo kuukauden päästä kuitenkaan kymmen volttinen ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viikko sitten pistin pullon pakastimeen ja enää sitä ei siellä ole.

Vierailija
8/12 |
28.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viikko sitten pistin pullon pakastimeen ja enää sitä ei siellä ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
27.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kai se on jotenki semmonen vähän "laitetumman" olonenki sillon. Tai jotain.



Sit ku vielä pakastaa ne snapsilasit niin avot!! =D Ja siis ne lasit ja kossun voi ihan säilyttää siellä pakkasessa niin on aina valmis.

Vierailija
10/12 |
27.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

olisi se kamala juoda taskulämmintä kossua. Minkä on miehesi selitys? Minä olen kanssasi samaa mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
27.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli aika epämääräinen. Hänen mielestään juoman lämpötila ei vaikuta viinan maistumiseen, minun mielestäni kylmyys nimenomaan tasoittaa pahaa viinan makua,



Ap

Vierailija
12/12 |
27.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän sama juttu, kuin että valkoviini tarjoillaan viileämpänä kuin punaviini, ja punkkukin viileämpänä kuin huoneenlämpöisenä. Snapsin maku on huomattavasti parempi jääkylmänä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yhdeksän