Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kerman Saven Oliivi-astiat, keltaiset eritoten. Keneltä löytyy näitä käytöstä??

Vierailija
20.10.2008 |

Tuttavilla on ko. sarjan astiasto käytössä, en nyt tarkkaan muista, kuinka kauan sitten ostivat. Ehkä n. vuosi.. No, matalat sisältäkin keltaiset lautaset ovat nykyään ihan kamalan näköisiä, aterimista (sekä kalliista, että halvoista) jää harmaat viirut lautasiin ja lisäksi konetiskauksesta huolimatta (tai sen takia) lasitteen päälle jää ällöttävä samea kelmu ikäänkuin olisivat likaisia.



Syvät lautaset, joissa on valkoinen sisus ovat suht´koht siistejä, himmeitä viiruja on, mutta ei pahasti, eikä tuota "likaista" pintaa ole. (toki syviä myös käytetään vähemmän heillä)



Onko kokemusta tällaisesta, valmistusvirhe vai mikä? Kehotin tuttuja laittamaan reklamaatiota tehtaalle, sillä oletus on, että astiat kestävät normaalikäyttöä _pikkasen_ pidempään siisteinä. Ei ihan halvinta kamaa kuitenkaan..

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samea kelmu on kyllä ihan tuttaviesti tiskauksesta kiinni.



Meillä on kakkoslaadun valkeita lautasia ja niihin kyllä on aika paljon tullut noita harmaita viiruja. Olen ajatellut, että on kakkoslaadusta kiinni, ykkösluokan asitioihin viiruja ei ole tullut. Joskin ykkösluokkaa meillä on lähinnä harvemmin käytetyt tarjoiluastiat.

Vierailija
2/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on Kermansavea aika paljon ja myös Oliivi-sarjaa tosin ei keltaisena vaan valkoisena ja mustikkana.



Mitään ongelmia ei ole ollut yhtä ovat siistit kun uutena. Ikää alkaa noilla olla jo 7 vuotta tai siis osalla "mustikka" väri tuli vasta parivuotta sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olemme saaneet ne 4-vuotta sitten häälahjaksi,ja ihan ovat olleet arkikäytössä,ja hyvin kulutusta kestäneet.. Varsinkin matalia lautasia käytämme aivan päivittäin.Uskoisin siis kyseessä olevan valmistus virheen..

Vierailija
4/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuttavilla on ko. sarjan astiasto käytössä, en nyt tarkkaan muista, kuinka kauan sitten ostivat. Ehkä n. vuosi.. No, matalat sisältäkin keltaiset lautaset ovat nykyään ihan kamalan näköisiä, aterimista (sekä kalliista, että halvoista) jää harmaat viirut lautasiin ja lisäksi konetiskauksesta huolimatta (tai sen takia) lasitteen päälle jää ällöttävä samea kelmu ikäänkuin olisivat likaisia.



Syvät lautaset, joissa on valkoinen sisus ovat suht´koht siistejä, himmeitä viiruja on, mutta ei pahasti, eikä tuota "likaista" pintaa ole. (toki syviä myös käytetään vähemmän heillä)



Onko kokemusta tällaisesta, valmistusvirhe vai mikä? Kehotin tuttuja laittamaan reklamaatiota tehtaalle, sillä oletus on, että astiat kestävät normaalikäyttöä _pikkasen_ pidempään siisteinä. Ei ihan halvinta kamaa kuitenkaan..

Vierailija
5/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Käyttää harvemmin! joten en ole huomannut kulumia (tosin ykkösluokkaa)

- Itellä vihreää oliivia (ykkösluokan astiat ei naarmuisia...olen ostanut myös kakkoslaatua..enemmän kulahtaneen näköisiä ja tuntuvat osa kädessä tosi paljon kevyemmältä!



Liekkö valitusoikeutta noista kakkoslaadun lautasista?

Vierailija
6/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja vastaus oli, etta ne 'naarmut' tulevat koska keramiikka on niin kovaa (kovempaa kuin posliini, esimerkiksi), etta niihin jaa metalliviiru aterimista. Neuvoivat opuhdistamaan hopeankiillottimella (siis silla semmoisella aineella). Aiti reippaan kokeili ja kaikki jaljet lahtivat pois! Tietty ikavasti tulevat taas kayton jalkeen takaisin, mutta ovat ainakin jonkun aikaa siistimmat!



Niin ja vaikka kuulostaa hullulta, niin tama oli ihan oikea kultakeramiikasta saatu ohje!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
20.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sain ison satsin häälahjaksi, lienevät kakkoslaatua kun pinta on karhea ja asettilautaset paksumpia kuin itse ostamissani. Karheisiin jää viiruja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan