Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten teette kirjolohifileen?

Vierailija
03.10.2008 |

.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
03.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palan koosta riippuen aika. Kastikkeeksi purkki kermaa ja purkki creme fraichea, jossa samat mausteet kuin kalassa. Kastike nakataan kalan viereen noin 15-20 minuuttia ennenkuin kala on valmis. Perunamuusia ja salaattia/raastetta sitten lisäkkeeksi.



Toinen tapa on laittaa uuniin valkosipuliperunat ja maustettu file siihen päälle nahkapuoli ylöspäin.

Vierailija
2/2 |
03.10.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan sen fileen nahkapuoli alaspäin uunivuoalle. Sen päälle levitän seoksen, jossa on kuullotettua sipulia, pinaattia ja pippurituorejuustoa. Jos haluaa rapean kuoren niin tähän vielä päälle emmentalraastetta. Sitten uuniin noin 200 aseeseen puoleksi tunniksi.



Yllä oleva on mun mielestä parasta. Pinaatin tilalla voi kyllä käyttää muitakin kasviksia, kunhan ne on pilkottu tarpeeksi pieneksi. Myös tomaattiviipaleet käy, mutta niitä ei kannata kyllä kuullotella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla