Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mä ostan tänään kaupasta 3 pakettia sika-nautaa!

Vierailija
18.05.2007 |

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on niin rasvaista, ettei sitä kyllä pitäisi syödä kenenkään. Naudan paistijauhelihaa pitäisi lapsille tarjota eikö tuollaista sontaa.

Vierailija
2/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Sikanaudasta n. viidesosa (17-20%) on rasvaa, naudan paistijauhelihassa vastaava prosentti taisi olla 7.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletteko siis ihan oikeastikin tuollaisia?? Kaikki tutkittu tieto toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos haukkujen kera?? Minä kirjoitin noista rasvaprosenteista ja ravintola-alalla olen, eli varmasti tiedän mistä puhun!

Mutta ei, mielummin altistetaan lapset kaikelle mahdolliselle paskalle... sitten ihmetellään kun sairaudet lisääntyvät vanhempien tukkiessa jo taaperoiden suonet rasvalla ja suolalla. Ja nämä samat vanhemmat ovat tietenkin niitä joita vituttaa maksaa veroistaan muiden sairastaminen...



Mahtaa olla elämä ihanaa kun ei ole standardeja edes itselleen. Kaikki on sallittu, kunhan se vaan tuottaa itselle hyvän olon / päästää helpommalla. Itsekkyys loistaa suomalaisissa naisissa.

Vierailija
4/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei joka asiassa tarvi rasvamääriin tuijottaa, kunhan huolehtii että syö keskimäärin terveellisesti.

Vierailija
5/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sianlihan rasva taas juoksevampaa eli terveellisempää.

Vierailija
6/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kamalaa jos ravintola-alalla työskentelee ihmisiä, jotka eivät tiedä mikä rasva sitä vaarallista on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

minä ostan halvinta sidekudos sontaa mitä kaupassa on.. ja rasvaprosentti huitelee 15-22 näissä halpis lihoissa. paiston jälkeen kaadan lastaa apuna käyttäen lihapaketin pohjan täyteen ihraa.

mutta tuohon sydän ja verisuonisysteemiin haluaisin kommentoida, että liekö maidon litkimisellä mitään tekemistä, eihän muualla maailmassa vedetä eläimen maitoa ku aku piimää? käsitelty maitokin aiheuttaa vaikka mitä.

Vierailija
8/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merkittävää on mielestäni se, että koskaan ei ole suomalaiset olleet lihavampia kuin nyt ja koskaan aiemmin ei olla käytetty yhtä paljon margariineja, rasvattomia maitotuotteita ja vähärasvaista lihaa kuin nyt. Tässä yhtälössä mättää ja jokaisen tulisi miettiä mikä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmiset syövät suurempia annoksia. Ajatellaan vaikka karkki- ja sipsipusseja, niiden koko on kolmin-nelinkertaistunut 20 vuodessa. Varmasti sama pätee muunkin ruuan kohdalla. Montako lihapullaa kukin syö? Entä muusia? Ennen vanhaan oltiin ihan solakoita, koska annoskoot olivat paljon pienempiä ja ihmiset liikkuivat enemmän.

Vierailija
10/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se, mikä nykyään mättää on nimenomaan tuo karkin ja sipsin, valmispullien ja kevyttuotteiden olemassaolo. Ennen niitä ei ollut tai jos olikin, niin se oli todella harvinaista herkkua. En siis väittäisi että ihmiset syö kerralla näitä enemmän, vaan ne ovat tulleet osaksi " normaalia" ruokavaliota.



Kaikista vaarallisimpia rasvoja on teollisesti kovetetut kasvirasvat ja niitähän on juurikin leivonnaiset, sipsit yms. tuotteet pullollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
19.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

niistä ihmisten läskit syntyy nykyään... Ja siitä että syödään päivällä kevyesti ja sitte illalla TV:n ääressä vedetään safkaa rasva suupielistä tiristen. Liikunta on myös yleensä kävelysauvojen perässä vetämistä tyyliin hidastetussa elokuvassa...

Vierailija
12/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sikanaudasta n. viidesosa (17-20%) on rasvaa, naudan paistijauhelihassa vastaava prosentti taisi olla 7.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:

Voi hyvä jumala!!! Siis, eikö sikanautaa saisi muka syödä? Ja paskat sanon minä. Iät ja ajat sitä ollaan syöty ja vanhoiksi ollaan eletty.

Suomalaisten sydäntautikuolleisuus on ihan maailman huippua. Opetetaan vaan lapsetkin syömään sikanautaa, niin pärjätään siinä kisassa edelleen.

BTW, juuri sen takia että nykyään eletään vanhemmiksi kuin ennen lääketieteen ansiosta, pitäisi elintapoihin kiinnittää enemmän huomiota. Pitkän elämän aikana ehtii kerätä aikamoiset kolesterolipaakut verisuoniin, ja elämän laatu infarktin jälkeen sitten on mitä on.

Vierailija
14/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähärasvaisempi vaikka kastikkeisiin.



Itse tykkään sika-naudasta myös lihapullissa. Sika nousee taas arvoonsa, kun hullun lehmän -tautikohu seuraavan kerran pääsee otsikoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
18.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina mitä enemmän tutkitaan, niin sitä vähemmän saa täällä tuotteita syödä.

Hankkikaa elämä! ja lopettakaa tuo paskanjauhaaminen tuosta sikanaudasta.