Kirjolohi 23,90€ Hahhah, imekää parsaa!
Kommentit (9)
Miksi suomalaiset syövät vain lohta? Ihan kuin muita kaloja ei olisi.
Senku ostat sitä vacumiissa monta viikkoa seissyttä skeidaa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi suomalaiset syövät vain lohta? Ihan kuin muita kaloja ei olisi.
Kokonsa puolesta helpoin laitettava ja edullista. En ikipäivänä maksa ahvenista sellaista hintaa mitä niistä pyydetään.
Nam nam, herkullista joulua!
Ylen selvitys: kauppojen kalatiskeillä myynnissä puolitoista viikkoa vanhaa kalaa asiantuntija ei suosittele syömään
Isä ei enää kalasta, mutta meillä on aina ollut graavisuolattu siika joulukalana, yleensä kaksi. Eilen juuri kävin ostamassa yhteensä 2,5 kiloa siikaa. Huomenna suolaan. Kyllä jouluna ja juhannuksena pitää olla kotimaista ruokaa. Ehdottomasti!
Tähän aikaan vuodesta ei saa parsaa. Eikö sekään halpaa ole.
Naudan sisäfilee on n. 60 euroa kilo, en ymmärrä miksi kalan kilohinnoista kitistään. Melkein mikä tahansa liha on kalliimpaa.
Hyi saakeli, minä en sitä myrkyllistä norjalaista skeidaa suuhuni laita. Onneksi meillä pystytään kalastamaan kirjolohet itse lähijoesta, joskus sieltä saattaa putkahtaa vanhempi taimenkin. Tosin viime vuosina istutukset ovat olleet vain kirjolohille, eli nuo ovat todennäköisempiä saaliita.
Vierailija kirjoitti:
Tähän aikaan vuodesta ei saa parsaa. Eikö sekään halpaa ole.
Naudan sisäfilee on n. 60 euroa kilo, en ymmärrä miksi kalan kilohinnoista kitistään. Melkein mikä tahansa liha on kalliimpaa.
Nautojen kasvattaminen on kalliimpaa.
Miljoonan navetta
Rehut ja ruokkiminen.
Kala kasvaa vedessä, troolarin pitää ostaa ja mennä aamulla kokemaan verkot.
Hahhah