Mitäs hyvää laitatte itsenäisyyspäivänä?
Kommentit (14)
Temppeliaukiokirkon konsertti ja myöhäinen lounas hyvässä ravintolassa sen jälkeen.
Hirven ulkofilettä, lohkoperunoita ja uunijuureksia pippurikastikkeella.
Minulla on perinneruoat, joita teen joka vuosi. En paljasta, etteivät ainekset lopu :p
Vierailija kirjoitti:
Hirven ulkofilettä, lohkoperunoita ja uunijuureksia pippurikastikkeella.
Kyllä tuon ketsupilla saa alas.
Laitan Suomen "kansallisruokaa" Karjalanpaistia + puolukkaomenahyytelöä sen kanssa, kahvia, sacherleivos ja jälkkäriksi itsekehitelty piparinmuruista ja rahkasta sekä marjoista tehty jälkkärimalja + roimasti hyvää tunnelmaa kynttilänvalossa.
Aamulla töihin lähtiessä laitan karjalanpaistiainekset crockpotiin hautumaan. Päivällä viritellään jouluvaloja pihalle. Syödään jo puoli kolmen aikaan, koska mun pitää lähteä vielä takasin töihin. Ruokana siis karjalanpaisti ja perunat, rosollia, jotain salaattia, kahvit ja puolukkahyve jälkkäriksi.
Töiden jälkeen sauna, linnanjuhlat, glögiä, torttuja.
Yöllä koiran kanssa junalla kohti Helsinkiä ja koiramessujen toista päivää.
En varmaan mitään, 5.12. on firman pikkujoulut.
Ei kummallisempi Lauantai kuin muutkaan. Kait sitä jotain tulee syötyä,mutta ei mitään ihmeellistä.
Menen ulos syömään ja varmaan joulutorille glögille. Ajattelin myös laittaa kuusen esille ja koristella sen. Ehkä laitella jotain muutakin koristeita, kun en ole vielä ehtinyt.
Olen töissä. Ei ole mulle mikään syömisjuhla tai muutakaan.