Miksi todella harvasta pizzeriasta voi ostaa pienen palan pizzaa?
Kommentit (57)
Ennen oli palapizzapaikkoja enemmänkin. Ei nykyään vaan sitten enää kannata. Itsekin kävin usein yhdessä aivan ihanassa palapizzeriassa aikoinaan.
Niin ... Luulisi , että pizzeria voisi tehdä muutaman pizzan joita myydä sitten paloittain päivän aikana. Pyöriihän r-kioskeissakin makkaroita koko päivän.
Ehdota, Ruotsissa tehdään sitä ja on kiva ostaa kaksi eri makua kotiin. Monessa paikkaa ja se yleistyy. sano omistajalle että hyvät extra tienistit siinä helpolla.
Pitsat tehdään tilauksesta. Enpä itse todellakaan haluaisi syödä jotain puoli päivää tiskissä nahistunutta palaa.
Muistaako joku kun Turussa oli Pizza Volante?😋🤤Ihan parhaat palapizzat!
Helsingissähän on tälläinen paikka rautatieaseman lähellä. 2,5 euroa maksaa slaissi. On hyvää ja ostan aina välillä kun kuljen ohi ja hiukoo.
Vierailija kirjoitti:
Muistaako joku kun Turussa oli Pizza Volante?😋🤤Ihan parhaat palapizzat!
Ne palat oli valmiiksi tehtyjä ja kylmässä. Sitten ne paistettiin tilatessa nopeasti uunissa. Olivat paksuja, rasvaisia, rapeita herkkuja, joissa oli runsaasti täytteitä ja juustoa.😍
Citymarket myy yleensä siipaleita,, mutta maksaa joku 4e ja on kylmää
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistaako joku kun Turussa oli Pizza Volante?😋🤤Ihan parhaat palapizzat!
Ne palat oli valmiiksi tehtyjä ja kylmässä. Sitten ne paistettiin tilatessa nopeasti uunissa. Olivat paksuja, rasvaisia, rapeita herkkuja, joissa oli runsaasti täytteitä ja juustoa.😍
Muistan! Tilasin aina jauhelihan tai tonnikalan. Ne oli niin hyviä!
Vierailija kirjoitti:
Ei Suomessa kannata. Isommissa maissa on runsaasti asiakkaita ja pizzaa kannattaa myydä paloittain.
Kun katsoo katukuvaa niin näkee kyllä, että pizzapaloja ei ole myyty.
Vierailija kirjoitti:
Niin ... Luulisi , että pizzeria voisi tehdä muutaman pizzan joita myydä sitten paloittain päivän aikana. Pyöriihän r-kioskeissakin makkaroita koko päivän.
Montako tuntia ajattelit että sitä samaa pizzaa voi myydä?
Vierailija kirjoitti:
Ehdota, Ruotsissa tehdään sitä ja on kiva ostaa kaksi eri makua kotiin. Monessa paikkaa ja se yleistyy. sano omistajalle että hyvät extra tienistit siinä helpolla.
Ruotsi on valovuoden edellä mitä bisnekseen tulee.
Vierailija kirjoitti:
Citymarket myy yleensä siipaleita,, mutta maksaa joku 4e ja on kylmää
Oispa keksitty jokin keino lämmittää kylmä valmisruoka. Ehkä 2200-luvulla joku sädetin tai lämpöjohdin keksitään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Citymarket myy yleensä siipaleita,, mutta maksaa joku 4e ja on kylmää
Oispa keksitty jokin keino lämmittää kylmä valmisruoka. Ehkä 2200-luvulla joku sädetin tai lämpöjohdin keksitään.
Onnistuisikohan trangialla?
Idea olisi hyvä, voisi itsekin ostella useammin pitsaa mutta luulen, että syy on siinä, että haluavat pitää tason yllä ja kuivahtanut pitsanpala ei anna hyvää kuvaa tuotteesta. Jos sen onnistuisi markkinoimaan ja asiakasvirtaa olisi, olisi menekkiäkin
Ei Suomessa kannata. Isommissa maissa on runsaasti asiakkaita ja pizzaa kannattaa myydä paloittain.