Miksi lehtien reseptit ovat niin epäterveellisiä?
Naistenlehdet ja kauppojen asiakaslehdet (Pirkka, Yhteishyvä) sisältävät perinteisesti reseptejä. Tykkään itse aina kokeilla uutta, joten näitä tulee testailtua paljonkin. Olen pannut merkille, että nykyään resepteissä käytetään ihan sikapaljon rasvaa ja sokeria. Arkiruoan kastikkeisiin lotrataan kermaa ja melkein mihin tahansa ruokaan upotetaan parmesaania. Leivonnaisia en ole ymmärtänyt enää pitkään aikaan, kun perusmuffinssin päällekin pitää saada jokin överi tuorejuustokuorrute. Marenkeja käytetään surutta kaikkialla. Lähestulkoon kaikki kahvilaleivonnaisetkin ovat liian makeita omaan makuuni.
Onko joku kiinnittänyt huomiota samaan? Ja syödäänkö teillä tätä sokerirasvamössöä joka päivä?
Kommentit (5)
Somessa myös. Instassa näkee paljon reseptejä, joissa käytetään ranskankermaa, fetaa ja just tuota parmesaania.
Vierailija kirjoitti:
Somessa myös. Instassa näkee paljon reseptejä, joissa käytetään ranskankermaa, fetaa ja just tuota parmesaania.
Yhyy yhyy yhyy 😭
Tee itse mieleiset reseptit, niin me muutkin tehdään.