Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Asiantuntijaa paikalla? Miten tehdä leivontaa kestävää omenamarmeladia?

Vierailija
14.08.2025 |

Varmaan tarkoittaa että kestää kuumuutta.

Onko kyseessä vaan kiinteäksi keitetty marmeladi? Että vän nestettä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
14.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoita siihen perunajauhoja. Tosin tekisin sen hillon sellaisenaan, ja aina leipoessa vasta lisäisin sen perunajauhon tarvittavaan hillomäärään.

Vierailija
2/2 |
14.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikai marmeladiin pottujauhoja laiteta? Sen tulee olla sellaista kiiltävää. Hyytelöaineita niissä yleensä on, ainakin pektiiniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla