Tehdäänkö lehtipihvi muka oikeasti lehdistä?
Kommentit (28)
Joo, pernanlehdistä tehdään. Ihan samalla logiikalla kuin kirnupiimä valmistetaan kirnuista ja kalakukko kalasta ja kukosta. Oliko muuta kysyttävää?
Minun nuoruudessa lehtipihviä kutsuttiin norsunkorvaksi eli siitä se tehdään.
Lihurit ovat kiekuneet, että kasvistuotteita ei saa kutsua pihveiksi, makkaroiksi, nakeiksi, maidoksi jne. Miksi siis lihapihviä saa kutsua lehtipihviksi?
Ärsyttää ku se Jani otti sen lehtipihvin ja pepsin.
Tehdäänkö pannukakku oikeasti pannusta?🤪
Yhtä hut kuin puun lehti tai sanoma yhtiön lehti sivu. Hakataan kuoliaaksi se pihvi niin litteäksi ja mureaksi. Mureutta saadaan ja pitkä kypsennys. Mehukas sulaa suussa. Hyvä kastike. No vertaus kuvat ei kaikille aukea.
Pannussa paistetaan mutta kakku sana tulee siitä kun siihen lisätään hiukan nostatus ainetta . Kermaa . Ja päälle tulee kuin kakkuun hilloa kermavaahtoa.
Kalasta tehdään kukko on mysteeri kyllä miten se tapahtuu oikein. Ruistaikina. No kukko siinä 🐓.
Munakoisokin tehdään strutsinmunasta ja korvapuusti siankorvista. Kiva että täällä viihdytetään va**aisia ketjunaloittajia.
Vierailija kirjoitti:
Entä merimiespihvi 😱
resepti kuuluu näin: pyydystetään yksi merimies, kaltataan ja heitetään pataan
Vanhoista Jalluista olen ainakin itse tehnyt.
Hesarissa on hyvä leti tähän. Savonsanomalehditä tulee liian kitkerä.
Varmaan kohta pakko. Naudanlihaa ei Suomesta enää saa, kun maatalous on ajettu alas.
Vierailija kirjoitti:
Vanhoista Jalluista olen ainakin itse tehnyt.
Tulee aika pornon makuisia.
Merimiesten pihvit tosiaan . Oikeaoppisesti. Mutta venäläiset merimies pihvit tehdään eritavalla ja eri ruhon osasta kuin myös moussakasta piraatti. Ne on vähän kuin kopioita aidoista. Eri aineet. Kuin kiinalainen kaalilaatikko versio . Riisillä .
Olin kerran ravintolassa, jossa eräs tilasi sipulipihvin ja oli ihan kauhuissaan, kun se ei ollutkaan sipulista tehty. Oli ilmeisesti juuri alkanut kasvissyöjäksi, koska palautti pihvin pikaisesti tyrmistyneenä.
Päärynänlehdet? Joo, niistä tehdään.