Mulle jäi kilo possunfilettä, joka on siis kypsä. Mitä siitä voisi tehdä ettei mene hukkaan?
Kommentit (21)
Lihakastikkeen tekisin ja siihen Lidl perunamuushia kylkeen.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Eikö siitä voisi tehdä siivuja ja pakastaa ainakin osa? Kinkkupiirakka kuulostaa hyvältä.
Possussa olevat loiskystat eivät kuole kuumentamallakaan. Sika on saastainen eläin eikä sitä voi syödä
Vierailija kirjoitti:
Lihakastikkeen tekisin ja siihen Lidl perunamuushia kylkeen.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Perunamuussi. Kesäisin kun grillailee jää helposti yli varhaisperunaa. Saa hyvän pyttipannun.
Leikkaa siivuiksi voileivän päälle.
Kai siitä voi tehdä karamellipossuakin.
Syö. Lautaselle seuraksi salaattia. Laita leivän päälle ja sipaisu sinappia mausteeksi.
Jos ei maistu, ja sulla on pakkanen, lykkää sinne paloina ja otat sieltä sitten tarvittaessa.
Löysin googlettamalla; https://mimminkeittio.vuodatus.net/lue/2010/10/ruokaa-possun-kypsasta-f…
Vaikutti jopa herkuliselle.
Kilon kypsä possunfile. Siitä saa yhdelle ihmiselle 8 - 10 lounasta, tai toisinpäin 8 -10 ihmiselle yhden lounaan. Suosittelisin grillaamaan, paistamaan tai hauduttamamaan uunissa, vaikka pataruoaksi.
Kunhan lörpöttelen.
Menisihän tuo muutamassa illassa leivänpäällisinäkin.
Vierailija kirjoitti:
Possussa olevat loiskystat eivät kuole kuumentamallakaan. Sika on saastainen eläin eikä sitä voi syödä
mee töihi
Kiitos, hienoja ideoita. Mietin myös jos paloittelisi pieniksi ja tekisi voileipäkakun ?
Ap
Vierailija kirjoitti:
Leikkaa siivuiksi voileivän päälle.
Kai siitä voi tehdä karamellipossuakin.
Leivän päälle ohuena sinapin kera
Vain juntti syö possufileetä