Kauankohan kestää, että labrassa kasvatettu liha yleistyy ja kaikilla on varaa siihen?
Nyt on vasta rikkaiden herkkua. Leonardo DiCapriokin näköjään sijoittanut näihin, varmasti on tulevaisuuden ala.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/f44b3ac5-f870-446c-a90e-9ee7c537f…
Kommentit (34)
Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita.
Vierailija kirjoitti:
Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita.
Johan nuo on jutun mukaan myynnissä jenkeissä, 4 yritystä on jo saanut myyntiluvan.
Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.
Söisit sitten varmaan etanalevitettä, toukkapasteijaa ja kuoriaisleipääkin nerokkaina uusina innovaatioina.
Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita.
Johan nuo on jutun mukaan myynnissä jenkeissä, 4 yritystä on jo saanut myyntiluvan.
Jenkeissä nyt kaikki keinotekoinen tekee kauppansa. Sitten ihmetellään syöpiä ja muita outoja sairauksia.
Vierailija kirjoitti:
Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.
Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.
En söisi vaikka ilmaiseksi annettaisiin. Useimmat niistä kasvatetaan syöpägeeneistä.
En tule ikinä edes maistamaan tuota syövänaiheuttajaa. Ruuan tulee olla luonnonmukaista. Tämä on kaikkein luonnottominta ruokaa mitä on keksitty.
Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.
Onko vegaanilla kovakin himo lihaan.... hahaaaa....
Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.
Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.
Tuo luonnottominta ja menee sata vuotta ennen kuin pystytään osoittamaan että se ei aiheuta syöpää. Tuollainen liha tuotetaan solujen kasvua kiihdyttävässä liuoksessa, mikä muistuttaa liikaa syöpää.
Vierailija kirjoitti:
Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.
Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.
Onko vegaanilla kovakin himo lihaan.... hahaaaa....
Olen kasvissyöjä, välillä syön myös kalaa. Tuota tuotetta varmasti maistaisin, mutta se jäisi siihen. Enemmän ajattelen asiaa tuotantoeläinten näkökulmasta.
Toivottavasti ei ikinä. On niin luonnotonta touhua, että puistattaa. Meillä syödään pääasiassa itseammuttua riistalihaa. Se on eettistä ja turvallista. Pari kertaa vuodessa haen suoraan lähitilalta naudanlihaa, on luomua ja turvallista. Mitään labrassa kasvatettua en tule syömään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.
Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.
Tuo luonnottominta ja menee sata vuotta ennen kuin pystytään osoittamaan että se ei aiheuta syöpää. Tuollainen liha tuotetaan solujen kasvua kiihdyttävässä liuoksessa, mikä muistuttaa liikaa syöpää.
Jos se liha olisi vaikka pelkkää syöpäsolukkoa, sen syöminen olisi turvallista. Syöpä ei leviä sillä tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.
Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria.
Luulen että ihmisen syömän ravinnon rakenne vaikuttaa myös ihmisiin ja terveyteen. En tiedä miten. Ja joku koodi tai dna, rakenne. Mutta onko eläin tai solumössö syönyt mitä tai mitä siihen on laitettu. Ehkä vain hourin mutta joku juttu siinä voi olla, arvailen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.
Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria.
Luulen että ihmisen syömän ravinnon rakenne vaikuttaa myös ihmisiin ja terveyteen. En tiedä miten. Ja joku koodi tai dna, rakenne. Mutta onko eläin tai solumössö syönyt mitä tai mitä siihen on laitettu. Ehkä vain hourin mutta joku juttu siinä voi olla, arvailen.
Olet oikeassa. Hourailet vain aivan höpöjä.
Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.