Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kauankohan kestää, että labrassa kasvatettu liha yleistyy ja kaikilla on varaa siihen?

Vierailija
14.06.2025 |

Nyt on vasta rikkaiden herkkua. Leonardo DiCapriokin näköjään sijoittanut näihin, varmasti on tulevaisuuden ala.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/f44b3ac5-f870-446c-a90e-9ee7c537f…

Kommentit (34)

Vierailija
1/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.

Vierailija
2/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan 10v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita. 

Vierailija
4/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita. 

Johan nuo on jutun mukaan myynnissä jenkeissä, 4 yritystä on jo saanut myyntiluvan.

Vierailija
5/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.

Söisit sitten varmaan etanalevitettä, toukkapasteijaa ja kuoriaisleipääkin nerokkaina uusina innovaatioina.

Vierailija
6/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei koskaan. Taas näitä kuolleina syntyneitä ideoita. 

Johan nuo on jutun mukaan myynnissä jenkeissä, 4 yritystä on jo saanut myyntiluvan.

Jenkeissä nyt kaikki keinotekoinen tekee kauppansa. Sitten ihmetellään syöpiä ja muita outoja sairauksia.

Vierailija
8/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.

Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/34 |
14.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi vaikka ilmaiseksi annettaisiin. Useimmat niistä kasvatetaan syöpägeeneistä.

Vierailija
10/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tule ikinä edes maistamaan tuota syövänaiheuttajaa. Ruuan tulee olla luonnonmukaista. Tämä on kaikkein luonnottominta ruokaa mitä on keksitty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.

Onko vegaanilla kovakin himo lihaan.... hahaaaa....

Vierailija
12/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.

Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.

Tuo luonnottominta ja menee sata vuotta ennen kuin pystytään osoittamaan että se ei aiheuta syöpää. Tuollainen liha tuotetaan solujen kasvua kiihdyttävässä liuoksessa, mikä muistuttaa liikaa syöpää.

Vierailija
14/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.

Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toivottavasti saataisiin pian markkinoille. Ja hinta kuluttajaystävälliseksi.

Onko vegaanilla kovakin himo lihaan.... hahaaaa....

 

Olen kasvissyöjä, välillä syön myös kalaa. Tuota tuotetta varmasti maistaisin, mutta se jäisi siihen. Enemmän ajattelen asiaa tuotantoeläinten näkökulmasta.

Vierailija
16/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ei ikinä.

Vierailija
17/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ei ikinä. On niin luonnotonta touhua, että puistattaa. Meillä syödään pääasiassa itseammuttua riistalihaa. Se on eettistä ja turvallista. Pari kertaa vuodessa haen suoraan lähitilalta naudanlihaa, on luomua ja turvallista. Mitään labrassa kasvatettua en tule syömään.

Vierailija
18/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onhan tuo nyt aika hassua, kai niitä kasviksia voi syödä ilman että ne maistuvat lihalle, yöks.

Liha on hyvää, tuo on eettinen tapa tuottaa sitä.

Tuo luonnottominta ja menee sata vuotta ennen kuin pystytään osoittamaan että se ei aiheuta syöpää. Tuollainen liha tuotetaan solujen kasvua kiihdyttävässä liuoksessa, mikä muistuttaa liikaa syöpää.

Jos se liha olisi vaikka pelkkää syöpäsolukkoa, sen syöminen olisi turvallista. Syöpä ei leviä sillä tavalla.

 

Vierailija
19/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.

Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria. 

Luulen että ihmisen syömän ravinnon rakenne vaikuttaa myös ihmisiin ja terveyteen. En tiedä miten. Ja joku koodi tai dna, rakenne. Mutta onko eläin tai solumössö syönyt mitä tai mitä siihen on laitettu. Ehkä vain hourin mutta joku juttu siinä voi olla, arvailen.

Vierailija
20/34 |
16.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Labralihan ongelma voi olla koostumus. Liha jossa ei ole samanlainen koostumus lihaskudoksessa, ravinteet ja tervettä rasvaa, ei enää ole lihaa vaan tulostettu solumössö. Lisäksi ei tietoa miten elämän energia vaikuttaa kasveista ja lihasta ihmiseen, vaikka sielu onkin jo siirtynyt siitä pois. Mikä on liian kauan kuolleena ollutta lihaa tms. Näitä voi pohtia.

Aivan, se voi olla kuten raejuusto. Siinä voi olla kaikki lihan aineet, mutta ilman lihan struktuuria. 

Luulen että ihmisen syömän ravinnon rakenne vaikuttaa myös ihmisiin ja terveyteen. En tiedä miten. Ja joku koodi tai dna, rakenne. Mutta onko eläin tai solumössö syönyt mitä tai mitä siihen on laitettu. Ehkä vain hourin mutta joku juttu siinä voi olla, arvailen.

Olet oikeassa. Hourailet vain aivan höpöjä.