Onko Šušhî PAKKO tehdä aina riisiin, meillä ajateltiin rippijuhliin Šüšhï- buffé jossa šüšhït rakennettu lämpimälle perunapohjalle
Elikkäs ajateltiin rohkeasti lähteä kokeilemaan uusia pohjia šüšhïlle paistetusta-, keitetystä- ja ranskalaisesta perunasta.
Esim lohenpala keitetyllä perunanpuolikaalle, makkarasiivu ranskanperunan päälle, aurajuustonokare paistinperunan päälle? Muita täytteitä perunašüšhïlle katkaravut, metukka, edam- savujuusto, ihan voinnokare.
Millaisia ajatuksia herättää perunašüšhï- tuntuisiko että on jotain uutta ja erikoista vai pitäisittekö tarjoilua liiankin modernina makuunne, hienostelunakin kenties jopa vaikka isäntäperhe muutenkin tunnettaisiin uudistusmielisinä ja nykyaikaisena?
Kommentit (47)
Kyllä minusta makkaraperunasushi kaikkein ihaninta, en pidä kaloista, etanoista ja muista nilvijäisistä. Reippaasti vaan ketsuppia ja sipulihakkelusta sushin kylkeen!
Kyllä!
Lihansyöjille voi laittaa ihan vaikka pussimuussista lusikallisen pottumuussia ja rakentaa muusikeon päälle lihapulla- sushin vaikka kaupan lihapulryköistä! Ei tarvi aina olla sitä vanhaa riisi- lohenpää- sushia vaan rohkeasti jotain uutta!
Voihan sitä tarjota vaikka mämmiä silakoilla.
Kuulostaa ihanalta! On varmasti juhlien kaikkien aikojen suosikki tuo ap:n herkkusushi
Mihin unohtui lauantai- ja maksamakkara?
Perunapalan päälle voi myös laittaa ruokalusikallisen maksalaatikkoa.
Kööpenhaminassa oli aikoinaan Smushi-ravintola, jossa ei käytetty riisiä vaan tummaa leipää.
Hauska idea, itse ainakin tykkäisin tuollaisista pienistä herkkupaloista. Sushia ne eivät kuitenkaan ole, koska sushin pointti on juurikin RIISI.
Älkää ny perkeleessä tarjotko vieraille raakaa kalaa joka on seisonut tarjoilupöydässä tuntikausia!!!
Vierailija kirjoitti:
Sushi muusilla on mushia.
Jos pohja on tehty perunamuussi- valmisjauheesta niin tuollainen sushi on Pushia
Voiko lohenpalan korvata sinappisillillä.
Vierailija kirjoitti:
Hauska idea, itse ainakin tykkäisin tuollaisista pienistä herkkupaloista. Sushia ne eivät kuitenkaan ole, koska sushin pointti on juurikin RIISI.
Riisi?
Minä teen sushin aina perunamuusista ja lenkkimakkarasta.
Oikeinkirjoituksesi on päin persettä.
pinterez sivulta löysin kerran semmoisen vekottimen millä tehtiin susheja aivan sarjana. On muuten aika kätsy kone eikä maksanut kuin muutaman euron ja vain taivas on rajana valmistuksessa. Suosittelen ja saat vielä opasvihkosen miten sushit tulee tosta vain.
Keksi myös uusi nimi niille, eivät ole sushia nähneetkään.
Munamaidossa paistetut uunisilakat perunan päällä olisivat hieno suomalainen sushi eli sushi.
Vierailija kirjoitti:
Mihin unohtui lauantai- ja maksamakkara?
Perunapalan päälle voi myös laittaa ruokalusikallisen maksalaatikkoa.
Niin ja perunan päällä voi laittaa kotona keitetty oikein paksua hernekeitto niin on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Oikeinkirjoituksesi on päin persettä.
Niin mutta niin on myös sushit oli se kirjoitettu pilkuilla tai ilman.
Go for IT💪