Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit! Voiko kinkkupiirakan tehdä valmiiksi ja laittaa vasta muutaman tunnin jälkeen uuniin.

Vierailija
06.04.2025 |

Vai meneekö se jotenkin pilalle jos ei paista heti? Vettyykö pohja tms?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut, mutta ekana tuli mieleen että laittaa pohjan vuokaan ja täytteen kippoon valmiiksi ja yhdistää vasta paistovaiheessa.

Mun ohjeessa (80-luvun kotsankirja) muutenkin paistetaan ensin pelkkää pohjaa ja sitten lisätään täyte ja jatketaan paistoa.

Vierailija
2/4 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitsi kun mä jo ehdin iskeä ne täytteet sinne.. piti paistaa vasta kolmeksi, mutta nyt vasta tuli mieleen, että ei ookaan ehkä.hyvå idea... Pitäiskö se vaan laittaa nyt uuniin ja tarjota kylmää piirakkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hitsi kun mä jo ehdin iskeä ne täytteet sinne.. piti paistaa vasta kolmeksi, mutta nyt vasta tuli mieleen, että ei ookaan ehkä.hyvå idea... Pitäiskö se vaan laittaa nyt uuniin ja tarjota kylmää piirakkaa

Lämmität sen uudelleen miedolla lämmöllä uunissa silloin kello kolmeksi!

Vierailija
4/4 |
06.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin se on tehtävä. Kiitos!