Lohifile sulamassa, mitä teen?
Tänään lohta ruoaksi, mutta missä muodossa, ideoita?
Kommentit (111)
Vierailija kirjoitti:
Paista pannulla voissa.
No tämä oli alkuperäinen ajatus, mutta voisi osasta tehdä muutakin.
Vierailija kirjoitti:
Sivele se wasabilla ja uuniin
Wasabia ei ole, muita itämaan jutskia kyllä löytyy.
Vierailija kirjoitti:
Juo olut.
Ruokajuomaksi kyllä yhden ajattelin ottaa.
Vierailija kirjoitti:
Perinteistä lohikeittoa.
Plääh!
Vierailija kirjoitti:
Loimuta se nuotiolla.
Taidan kuitenkin pysytellä tänään sisätiloissa. Loimulohta on tullut useinkin tehtyä.
Oletko pilannut kalan pakastamalla sen?
Osaan laittaa lohen vain uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Oletko pilannut kalan pakastamalla sen?
Oletkos itse, säilyttämällä syksyllä pyydettyjä lohia keittiön pöydällä 3kk?
Uunilohta. Päälle suolaa ja sitruunapippuria. Perunamuusia kyytipojaksi.
Heitä biojätteisiin, kala on pahaa kun sen on pakastanut.
Pikagraavaa sitruunalla ja nauti puikuloiden kera. Tilliä päälle. Kera kylmän ruokaoluen. WAU!
Pippuria ja suolaa. Ei kannata paljon muuta laittaa. Lohikeittonkaan ei lisätä kun korkeintaan sipulia ja kermaa, ei mitään porkkanoita. Ei kannata lähteä leikkimään itämaisilla mausteilla, ellei nyt osaa tehdä kunnollista teriyakia.
Jos teillä on lapsia, niin lohipastaa. Lasten herkkuruokaa.
Jos ei haise ja näyttää hyvältä, niin parhaat palat sashimiksi wasabin ja soijan kanssa, kunhan ruodot saa nypittyä. Loput riekaleet keittoon.
Annat sen esimerkiksi minulle.