Miksi jokaisessa reseptissä on aina kermaa?
Teen paljon ruokaa ja tutkin siksi reseptejä netistä. Mutta miksi liki jokainen resepti päättyy kehoitukseen lisätä 2dl kermaa, tai vaihtoehtoisesti Koskenlaskijajuustoa tai kookosmaitoa. Joka saamarin ruoan pitää saada termit täyteläistä tai lempeää makua, tai olla Wanhan ajan ruokaa.
Toisin sanoen, ovatko kokkaajat niin kädettömiä että pilaavat jokaisen ruoan sillä kermalla. Kukaan ei tarvitse kermaa.
Kommentit (50)
Teet ruokaa paljon mutta olet ilmeisen huono siinä. Oikea amatöörikokki osaa soveltaa eikä ja murehtimaan tuollaisia.
Osaat ap kai jättää sen kerman pois.
Tee ruokaa siten kuin haluat. Älä mollaa muita, jotka haluavat ravinteikasta ruokaa kerman kanssa.
Kysyy hän joka on kokkaajana niin kädetön, että joutuu lukemaan reseptejä.
En ole lukenut reseptejä sitten peruskoulun.
Miten niin kermahullu, AP vastustaa kermaa.
Oon funtsannut samaa! Aina ja aina koskenlaskijaa tai kermaa!
Pitää maustaa, oikasie lihaliemellä jos et osaa maustaa!
Ei Gordon Ramsay tai maaster tseeffit löträä kerman kanssa, ei edes Aihinen!
tässä vanhanajan makaronilaatikko, ei ole koskenlaskijaa, ei kermaa!
https://www.martat.fi/reseptit/vanhan-ajan-makaronilaatikko/
Etsitkö aina reseptejä vain hakusanoilla "kermainen pasta", "kermainen keitto" jne. :D :D
Jos ohjeessa lukee vaikkapa, että lisää halutessasi, niin silloinhan se on PAKKO lisätä. Vai mitä mieltä olette.
Tarkoitan tällä sitä, jos ei lisää niin jää vaivaamaan syödessä. Miltähän maistuisi jos olisin lisännyt?
Itsehän sinä olet kädetön jos et tuon vertaa osaa reseptejä soveltaa.
Siis lääkärin määräämässä reseptissä?
Ei ole jotenka sinähän valehtelet.
Miksi jokaiseen reseptiin kuuluu suolaa?
Onkohan persujen psykopatia-lääkeresepteissäkin kermaa ? Ainakin tehoavampia saisivat olla.
suomalaista kulinarismia. ei oo ollut mitään muuta jolla ruokaan saada makua niin kaikkeen vaan suolaa ja kermaa
Vierailija kirjoitti:
Tee ruokaa siten kuin haluat. Älä mollaa muita, jotka haluavat ravinteikasta ruokaa kerman kanssa.
Saapa sitä sitten ihmetellä, ku lylleröitä tulee joka paikassa vastaan, kävelevät vaikean näköisesti raskain askelin.
Suomalaiset pullukat tarvitsevat riittävästi kaloreita, että pysyvät läskeinä.
Vierailija kirjoitti:
Miten niin kermahullu, AP vastustaa kermaa.
Oon funtsannut samaa! Aina ja aina koskenlaskijaa tai kermaa!
Pitää maustaa, oikasie lihaliemellä jos et osaa maustaa!
Ei Gordon Ramsay tai maaster tseeffit löträä kerman kanssa, ei edes Aihinen!
tässä vanhanajan makaronilaatikko, ei ole koskenlaskijaa, ei kermaa!
https://www.martat.fi/reseptit/vanhan-ajan-makaronilaatikko/
Käytät ruuassa mieluummin lisäainelihalientä kuin kermaa. Hahhah!
Kermahullu on kuoriutunut jääkaapistaan?