Mitä laitat itsetehtyyn kasvissosekeittoon?
Kommentit (70)
Pekonimurua, kinkkua, jauhelihaa, savuporoa ja lihalientä.
Perunaa, porkkanaa, sipulia, kukkakaalta, mausteita, kasvisliemikuutio ja 2 dl kermaa
Kaikki kasvikset mitkä jääkaapista löydän. Aina kelta- ja valkosipulia, kasvisliemikuutioita, voimakasta sulatejuustoa aina lopuksi.
Vierailija kirjoitti:
Perunaa, porkkanaa, sipulia, kukkakaalta, mausteita, kasvisliemikuutio ja 2 dl kermaa
Sama!
Semmonen kasvissosekeitto mikä sattuu tulemaan ja päälle raejuustoa.
Rosamundaperunaa, purjoa, porkkanaa ja palsternakkaa.Kasvislientä ja lopuksi voimakasta koskenlaskijaa.
Erilaisia kasviksia siitä se sosekeitto syntyy. Kuka tykkää mistäkin. Tee sinä niistä kasviksista mistä tykkäät. Helpompaa kun heinänteko.
En mitään. Ei sitä kukaan söisi kuitenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Perunaa, porkkanaa, sipulia, kukkakaalta, mausteita, kasvisliemikuutio ja 2 dl kermaa
kukkakaalia
Kermaa, sulatejuustoa. Paistettua pekonia ripotellaan päälle. Syödään sellaisien paistinpannulla paistettujen juustovoileipien kanssa. Nam!
Että joku käyttää kaameita kasvisliemikuutioita vielä, yäk.
Esim paahdettu kurpitsakeitto on hyvää, ja kaikki paahdetut juurekset. Päälle voi laittaa vaikka kokonaisen sian jos keitto ei riitä.
Minulla on hyvät hampaat, voin syödä porkkanani soseuttamatta.
Porkkanaa ja koskenlaskijaa. Aina toimii.
Porkkanaa, syksyllä kurpitsaa, linssejä, perunaa, palsternakkaa, valkosipulia, paprikaa. Tomaattita, tomaattimurskaa. Joskus mangoldia tai punajuuren naatteja (kesällä kun niitä on). Ja mitä kasviksia jääkaapista löytyy.
Msustan curryjauheella, pippurilla+chilillä. Kuullotan pilkotut kasvikset öljyssä mausteiden kanssa, ja jos käytän tomaatteja, laitan nekin hetken päästä sekaan. Ja sit vasta veden ja linssit. Tomaattimurskaa en paista...
En käytä enää liemikuutioita enkä maitotuotteita, huomasin, että tykkään enemmän ilman.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Perunaa, porkkanaa, sipulia, kukkakaalta, mausteita, kasvisliemikuutio ja 2 dl kermaa
kukkakaalia
Miksi alapeukku oikealle taivutusmuodolle?
Perunaa, porkkanaa, kukkakaalta, kesäkurpitsaa ja sipulia. Nämä keitän kasvisfonduella maustetussa vedessä. Soseutan, ripaus pippuria ja Kermaa reilu loraus lopuksi. Raejuustoa sitten valmiin keiton päälle.
Kaviksia mitä sattuu olemaan. Porkkanaa, bataattia, palsternakkaa, perunaa, sipulia, pinaattia, herneitä, kaalia. Kaikki vähän nahistumaan päin olevat ainakin. Reilusti suolaa, kasvis- tai kanafondia ja jotain lämpimän potkaisevaa, kuten chiliä tai srirachaa. Sakeutukseen tölkillinen isoja valkoisia papuja ja purkki kermaa.
Lautasella loraus oliviöljyä ja jotain rouskuvaa, kuten krutonkeja tai paahdettuja kurpitsansiemeniä.
On muuten älyttömän hyvää. Ukkokin tyhjentää lautasen ja kattilan tosi tarkkaan. Ihana ja nopee ruoka vaikka kylmänä päivänä. Kun saavutaan mökille niin lämmitän ekaksi kattilallisen tuhtia keittoa.
Pekonia