Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua nopeasti! Kuinka tehdään makaronilaatikko raaoista makaroneista?

Vierailija
07.03.2007 |

Siis pitääkö siihen laittaa sitten enemmän vettä tai muuta? Kiitos etukäteen!

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Odottelen sun kanssa vastausta

Vierailija
2/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ollut aina aikaa se 10 min että keitän mokomat makaronit ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

enemmänki ois varmaan saanu laittaa.

Vierailija
4/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsistäkin makarooneista. Mutta kai se onnistuu raaoistakin siinä missä lasagnekin, kun vaan lisää nestettä reippaasti.

Vierailija
5/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

1,2 dl vettä + lihaliemikuutio

vajaa paketti Koskenlaskija- juustoa



---> kiehautetaan ja sulatetaan juusto liemeen



400 g jauhelihaa

sipulia

mustapippuria, paprikaa ym. haluttuja mausteita



1 pussi tavallista makaronia



--> voidellun vuodan pohjalle sekoitetaan paistettu ja maustettu jauheliha sekä raaka makaroni. Päälle kaadetaan lihaliemi-sulatejuustoseos



--> paistetaan uunissta 200 astetta reilu puoli tuntia



On ihan tajuttoman hyvää, lasten suursuosikki :-)

Vierailija
6/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa tein raaoista ja kypsyi epätasaisesti jotenkin, osa makaroneista jäi kovemmiksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihakastikkeeseen tulee reilusti maitoa ja juustoraastetta, joten ei erikseen tarvi keittää sitä valkokastiketta, nopea ja namia

Vierailija
8/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun laitat makaronit ja jauhelihan vuokaan, niin nestettä (lihalientä) laitetaan niin että makaronit peittyvät hyvin. Ehkä siis sentin verran pinnan päälle. Ei sitä sen enempää tarvitse.

Ja taashan sieltä tuli koskenlaskijaohje. Eikö jotkut osaa mitään ruokaa enää tehdä ilman, että siinä on puolipakettia/paketti koskenlaskijaa tai mustaapekkaa tai purkki kermaa? Taitaa joissain talouksissa maistua kaikki ruoka samalle p*skalle, jos lihamakaronilaatikkokin pitää pilata juustolla jne. Anteeksi purkaus. Joskus on tietysti kiva maustaa esim. juustollakin, mutta myös arkiruoat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.03.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omituista yleistystä/ylemmyydentuntoa sulta, kun leimaat kaikki tumpelokokeiksi, jotka saavat ruokiinsa makua vain juustolla. Yhdestä hassusta reseptistähän nyt vain oli kyse...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kuusi