Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maistoin suosikkisuklaapatukkamerkkiä monien vuosien takaa ja hyvät muistikuvani tuhotuiivat, se olikin mautonta ja jauhoista

Vierailija
09.12.2024 |

Vain haamu makumuistosta oli jäljellä. En sanoisi suoraan että maku oli pölyinen ja tunkkainen mutta hyvin lähellä. Suutuntuma suklaassa oli tahmainen ja taikinamainen. Olenko se vain minä vai onko suklaille tapahtunut jotain? Pettymys.

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mikä sen suklaan nimi on?

Vierailija
2/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen maistanut ja kokenut wiener nougatin tuhon, da capon tuhon, ja geishan tuhon. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen maistanut ja kokenut wiener nougatin tuhon, da capon tuhon, ja geishan tuhon. 

Unohdat Suffelin tuhon.

Vierailija
4/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moni klassikkosuklaa on kokenut viime vuosina brutaalin murhan. Royal oli yksi pahimmista, mutta moni muukin suklaa on muuttunut ihan toiseksi kuin mitä ennen.

 

 

Vierailija
5/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jambot olivat hyviä.

Vierailija
6/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama juttu kun maistoin Fazerin kettukarkkia. Maistui pelkästään sokerilta.

MUTTA! Lapsuudessa maut olivat aidompia, koska meillä oli niin vähän kokemuksia ja vertailukohteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen maistanut ja kokenut wiener nougatin tuhon, da capon tuhon, ja geishan tuhon. 

 

Kaikissa kolmessa mainitsemassasi korvattu kaakaomassan ja kaakaovoin osuutta palmuöljyllä kustannussyistä.

Paitsi Wiener Nougatin resepti palautettiin vimmaisen asiakaspalautteen takia taas palmuttomaksi - samalla hinta pomppasi 4 eurosta 7 euroon per pieni rasia.

Vierailija
8/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moni klassikkosuklaa on kokenut viime vuosina brutaalin murhan. Royal oli yksi pahimmista, mutta moni muukin suklaa on muuttunut ihan toiseksi kuin mitä ennen.

 

Erittäin totta. M50

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmisen makuaisti heikkenee iän myötä. Siksi esim sipulista lapset ei yleensä tykkää, mut aikuiset tykkää. Sit monet einekset on aikuisita mauttomia ja lapset taas tykkää.

Vierailija
10/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pahvinen ja kuin laastaria imisi. Suutuntuma suomalaisissa nykysuklaissa on nostalgiamatka neuvostoliittolaisiin tallinnantuliaisiin 90-luvulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Geisha oli niin ihanaa! Sitten yhtäkkiä se muuttui, tuntui, kuin olisi syönyt legopalikkaa maun puolesta. Ennen oli makea, pähkinäinen, suussa sulava herkku. En ole maistanut millaista on juuri nyt, lopetin ostamisen kun siitä tuli mautonta.

Vierailija
12/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen maistanut ja kokenut wiener nougatin tuhon, da capon tuhon, ja geishan tuhon. 

Kiitos nauruista! 😄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen maistanut ja kokenut wiener nougatin tuhon, da capon tuhon, ja geishan tuhon. 

 

Kaikissa kolmessa mainitsemassasi korvattu kaakaomassan ja kaakaovoin osuutta palmuöljyllä kustannussyistä.

Paitsi Wiener Nougatin resepti palautettiin vimmaisen asiakaspalautteen takia taas palmuttomaksi - samalla hinta pomppasi 4 eurosta 7 euroon per pieni rasia.

 

 

Geisha on palautettu loppuvuodesta 2024 eteenpäin taas palmuttomaksi. Da Capoa vielä ei

Vierailija
14/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En luota enää Fazeriin, ei mitään ilmoitusta kaakaovoin (se on tärkeä maunkin kannalta) korvaamisista, en usko että palmuöljyn poistaminen on muuttanut reseptiä alkuperäiseen. Jotain halpuuttelua takuulla edelleen käytössä.

Ja mieluusti maksaisin korkeammat hinnat, kuin kokisin nuo tuhot, niinku joku osuvasti kirjoitti. Nykypäivänä vaan saa maksaa sen korkeamman hinnan "uuden reseptin" ihanuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihmisen makuaisti heikkenee iän myötä. Siksi esim sipulista lapset ei yleensä tykkää, mut aikuiset tykkää. Sit monet einekset on aikuisita mauttomia ja lapset taas tykkää.

Kuin Fauxerin automaattinen asiakaspalaute. E-eemme me halpuuta vaan asiakas on syypää.

Vierailija
16/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen suklaa on yleisesti sanottuna heikkolaatuista. Sveitsiläinen ja belgialainen vaihtoehto on aivan eri planeetalta. Halvalla ei saa hyvää.

Vierailija
17/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bounty on kuningas!

Vierailija
18/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sama juttu kun maistoin Fazerin kettukarkkia. Maistui pelkästään sokerilta.

MUTTA! Lapsuudessa maut olivat aidompia, koska meillä oli niin vähän kokemuksia ja vertailukohteita.

Silloin myös käytettiin aitoja makuaineita eikä teollisia esansseja.

Vierailija
19/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Geisha oli niin ihanaa! Sitten yhtäkkiä se muuttui, tuntui, kuin olisi syönyt legopalikkaa maun puolesta. Ennen oli makea, pähkinäinen, suussa sulava herkku. En ole maistanut millaista on juuri nyt, lopetin ostamisen kun siitä tuli mautonta.

Kanssakoen tuskasi. Suussasulava päällys muuttui jauhoiseksi kuoreksi, ja sisältö syötäväksi kelpaamattomaksi ja tuottaja itse ei koskaan kehdannut asiasta ilmoittaa lempeästi vaan rykäisi suoraan päin naamaa. Tuotteen nimi pysyi samana, hinta nousi ja sisältö muuttui silkaksi paskaksi.

Vierailija
20/23 |
09.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En luota enää Fazeriin, ei mitään ilmoitusta kaakaovoin (se on tärkeä maunkin kannalta) korvaamisista, en usko että palmuöljyn poistaminen on muuttanut reseptiä alkuperäiseen. Jotain halpuuttelua takuulla edelleen käytössä.

Ja mieluusti maksaisin korkeammat hinnat, kuin kokisin nuo tuhot, niinku joku osuvasti kirjoitti. Nykypäivänä vaan saa maksaa sen korkeamman hinnan "uuden reseptin" ihanuudesta.

...jota muka asiakkaat ovat toivoneet. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kuusi