Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Possun sisäfile, käykö karjalanpaistiin?

Vierailija
29.09.2024 |

Miten on?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei käy. Liian kuivaa, mene sitkeäksi karjalanpaistissa.

Vierailija
2/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä vaan liha käy, mutta file on parempi paistettuna kuin haudutettuna.

Vierailija
4/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan laittaisin ja myös naudanlihaa sekaan, perinteinen tehdään sian- ja naudanlihasta.

Vierailija
5/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.

Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.

Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.

Vierailija
6/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä tulee hyvää possuwokkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se varmaan fileestä pilalle mene, mutta rasvaisemmasta kaslerista tulee selvästi paremman makuista.

Vierailija
8/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyhän se mutta turhan "hyvää" lihaa siihen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei käy. Liian kuivaa, mene sitkeäksi karjalanpaistissa.

 

No ei takuulla mene sitkeäksi

 

Vierailija
10/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.

Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.

Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.

 

MIten ne pilalle menee  ? 🤣 Kaikkea sitä kuulee 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käyhän se mutta turhan "hyvää" lihaa siihen.

Mitä tarkoitat "hyvällä" lihalla?

 

Vierailija
12/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.

Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.

Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.

 

Kypsennän karjalanpaistia 225-asteisessa uunissa ilman kantta puoli tuntia. Peitä pata sitten kannella ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna hautua 23 tuntia. Käytän siihen vain paikallisia lihoja (en sisäfilukkaa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Parempi tehdä vain palapaisti, eli ei kärvennetä uunissa tuntitolkulla niin kuin karjalanpaistia.

Eihän karjalanpaistia kärvennetä! Se laitetaan kannellisessa astiassa n. 100 asteiseen uuniin yöksi.

Siitä olen samaa mieltä, että ei filettä karjalanpaistiin. Siinä menee molemmat vähän pilalle, sekä karjalanpaisti että file.

 

Kypsennän karjalanpaistia 225-asteisessa uunissa ilman kantta puoli tuntia. Peitä pata sitten kannella ja laske lämpötila 150 asteeseen. Anna hautua 23 tuntia. Käytän siihen vain paikallisia lihoja (en sisäfilukkaa)

siis 2 - 3 tuntia

 

Vierailija
14/14 |
29.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitkistyy, mitä kauemmin hauduttaa. Käytä mieluummin lapaa tai etuselkää. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi viisi