Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos voi ja Oivariini on samalla kilohinnalla niin eikö kannata ostaa voita joka on ns. aidompaa, puhtaampaa, vähemmän prosessoitua?

Vierailija
18.08.2024 |

Kumpaa sinä ottaisit?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita, en tarvitse oivariinia mihinkään kun en syö leipää.

Vierailija
2/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri näin. Ja eikö kannattaisi ennemmin syödä aitoa, puhdasta ja prosessoimatonta valkoista kärpässientä kuin kanttarellikastiketta, missä on vaikka mitä epäaitoa, kuten vettä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihin voi halutessaan itse lisätä öljyä, halvemmaksi tulee.

Vierailija
4/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita ei mikään voita.

Vierailija
5/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin. Voihan on oivariinin yksi ainesosa. Sitä voi jatkaa halvemmilla aineilla kuten öljy ja vesi jos haluaa sellaisen levitteen.

Vierailija
6/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on prosessoitu tuote. Jos haluaa vähän prosessoitua leivänpäälle, kannattaa leivälle kasata tuoreita vihanneksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita ostan muutenkin. Maksoi mitä maksoi. Parempaa leivän päällä ja ruuanlaitossa.

Vierailija
8/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ingmariinia, siinä on vain voita, suolaa ja rypsiöljyä. Terveellisempää kuin voi, mutta molempia kyllä on jääkaapissani, eivät ne ole vaihtoehtoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitään öljyjä tai rasvoja ei kannata ostaa. Ne lihottaa.

Vierailija
10/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välttelisin laittamasta sen voin alle esim. täysjyväruisleipää, joka on ultraprosessoitu elintarvike, jos se prosessointi eli ruuan käsittely noin huolettaa, vaikkanelko turhaa onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi turhaa ostat prosessoitua voita? Minä ainakin imen suoraan lehmän tissistä. 

Vierailija
12/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivälle pehmeämpää helposti levittyvää oivariinia, ruuanlaittoon ja leivontaan voita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leivälle pehmeämpää helposti levittyvää oivariinia, ruuanlaittoon ja leivontaan voita.

 

        Sama! Tykkään voista, mutten kestä kun se on niin kivikovaa leivän päälle ja rikkoo leivän.

 

Vierailija
14/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valitettavasti kolesterolini on niin korkealla, että sydärinhän tuosta saisin. 

Liika kolesteroli on haitallista, koska se lisää huomattavasti riskiä sairastua valtimotauteihin. Kolesteroli ahtauttaa pikku hiljaa suonia kaikkialla elimistössä, mikä voi aiheuttaa sydäninfarktin tai aivoinfarktin. Tämän vuoksi veren suurentunutta kolesteroliarvoa pyritään pienentämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Välttelisin laittamasta sen voin alle esim. täysjyväruisleipää, joka on ultraprosessoitu elintarvike, jos se prosessointi eli ruuan käsittely noin huolettaa, vaikkanelko turhaa onkin.

Mihin perustuu tietosi ruisleivästä?

Ostan pienleipomon ruisleipää jossa ei ole muuta kuin vettä, täysjyväruista ja vähän suolaa. Ei tuo ole ultraprosessoitua.

Vierailija
16/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Leivälle pehmeämpää helposti levittyvää oivariinia, ruuanlaittoon ja leivontaan voita.

 

        Sama! Tykkään voista, mutten kestä kun se on niin kivikovaa leivän päälle ja rikkoo leivän.

 

Tähän pirkkaniksi, höylää jääkaappikylmää voita juustohöylällä, kun käytät sitä leivän päälle.

Vierailija
17/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, ja ihan veitsellä voi ottaa vetäen " höyläämällä" siitä kiekuroita, hetivalmista leivälle. Pari karkeaa suolahippua vielä päälle jos oikein herkuttaa....

Vierailija
18/18 |
19.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Ruoan prosessointi tarkoittaa kaikkea raaka-aineiden käsittelyä: pesemistä, kuorimista, pilkkomista, liottamista, kuumentamista, pakastamista, fermentointia, pikkelöintiä, suolaamista, paahtamista, pastörointia, sekoittamista, hiivalla kohottamista jne"

 

Eikö silloin järkevintä olisi  rasva imeä suoraan lehmän utareesta ja taas kasvisöly pureskella suoraan pellolta kasvin jyvistä/hedelmistä. Jos prosessointi on niin pahaksi. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä