Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Teetkö makaronilaatikon raa'asta vai keitetystä makaronista?
Kommentit (5)
Virttynyt medium -makaroooni on parasta
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paistan jauhenlihan, sitten kaadan uunivuokaan keittämättömät makaronit, lihan ja lihaliemen. Jos haluan haluan siitä täyttävämpää, sekoitan lihaliemeen pari munaa. Ja jos halua hifistellä, niin laitan vielä juustoraastetta päälle.
Keitän makarooneja tasan 4 minuuttia ja ne pehmeentyy mutta eivät ole kypsiä vaan ne kypsyy uunissa loppuaika kun laitan munamaitoa. Paistan jauhelihan ja laitan kippoon makaroonien kanssa ja kaadan munamaidon sinne. Sitte sekoitan ja kaadan vuodaan koko seoksen ja uuniin 40 minuuttia 190 astetta. Laitan juustoa päälle 12 minsaa ennen kun otan makaroonilaatikon pois uunista.
Alue: Aihe vapaa
Keitetystä, valmistuu nopeammin ja ei ole niin kuivakasta.