Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit neuvokaa!

Vierailija
29.03.2024 |

Kotileipuri kyselee:

Kaksi annosta kuivakakkua tulossa, mutta vain yksi vuoka. Voiko taikinan antaa seistä huoneenlämmössä noin 50 minuutin ajan, kun ensimmäinen kakku on uunissa? Vai kannattaako taikina laittaa jääkaappiin? Silloin siitä tulisi niin jäykkää, että voisi olla hankalaa levittää vuokaan.

Voi ja sokeri on ensin vatkattu yhdessä, sitten lisätty kananmunat.

Kommentit (5)

1/5 |
29.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai sulla on muitaakin vuokia kotona. Laita vaikka nelikanttiseen vuokaan ja koristele päällinen. tai kuorruta . 

2/5 |
29.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko että voit odotella tunnin, koska joukossa leivinjauhe . Kakku voi lätsähtää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
29.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäjä2108 kirjoitti:

Kai sulla on muitaakin vuokia kotona. Laita vaikka nelikanttiseen vuokaan ja koristele päällinen. tai kuorruta . 

Ei ole muita kuin tuo yksi silikonivuoka. Ap

Vierailija
4/5 |
29.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäjä2108 kirjoitti:

En usko että voit odotella tunnin, koska joukossa leivinjauhe . Kakku voi lätsähtää. 

Onko jääkaappi siis parempi vaihtoehto? Ap

Vierailija
5/5 |
29.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sulla ole mitään uunivuokaa mihin laittaa se toinen kakku?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kolme