Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ärsyttävä ihmisryhmä: Hyvissä ajoin olijat!

Vierailija
25.03.2024 |

Olen töissä lounasravintolassa, jossa lounasaika alkaa klo 10.00 ja joka ikinen päivä porukkaa alkaa rynniä sisään jo klo 9.45. Asiasta on ilmoitettu jo muutamaan kertaan yritykselle, jonka työntekijöitä valtaosa asiakkaista on, mutta silläkään ei ole mitään merkitystä. On kokeiltu myös sitä, että laitetaan ottimet tarjoiluastioihin vasta tasan klo 10, mutta siinä oli lopputuloksena hirveä raivo ja "missä kauhat!" -huutelu. Ihan hiton raivostuttavaa, kun ruokavalmistelut on vielä kesken ja asiakkaat kahmii jo laareja tyhjiksi. 

Kommentit (115)

Vierailija
1/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmoittakaa, että alkamisaika on vastedes 10.15.

Vierailija
2/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi avaatte ovet ennen aikojaan? Tietenkin hätäisimmät tulevat sisään, jos ovet ovat auki. Ovet säppiin, niin ongelma poistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ilmoittakaa, että alkamisaika on vastedes 10.15.

Eikä ! Päinvastoin. Ravintola tulee vastaan ja laittaa lounaan valmiiksi 09:45. Tämä on asiakaspalvelua.

Vierailija
4/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmoittakaa, että lounashinnat alkavat klo 10. Ennen sitä hinta on 50 % korkeampi.

Vierailija
5/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avatkaa ovet vasta tasan klo 10.

Vierailija
6/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ilmoittakaa, että alkamisaika on vastedes 10.15.

Eikä ! Päinvastoin. Ravintola tulee vastaan ja laittaa lounaan valmiiksi 09:45. Tämä on asiakaspalvelua.

Sitten porukka on siellä puoli kymmeneltä. Mikään ei muutu.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovet voi pitää lukossa siihen asti kunnes lounasruoka on tarjoiluvalmista.

Vierailija
8/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ilmoittakaa, että alkamisaika on vastedes 10.15.

Eikä ! Päinvastoin. Ravintola tulee vastaan ja laittaa lounaan valmiiksi 09:45. Tämä on asiakaspalvelua.

Sitten porukka on siellä puoli kymmeneltä. Mikään ei muutu.

 

No täytyyhän sen aikaisemmin tulemisen jossakin vaiheessa loppua. Vai olisivatko siellä jo aamuviideltä ?

Oikeasti : työntekijät eivät ole syöneet kunnon aamupalaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovet on pidettävä lukossa ennen kuin toiminta alkaa eli asiakkaita ei tule päästää sisään ennen klo 10.

Vierailija
10/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laskutatte enemmän niiltä, jotka tulevat lounasajan ulkopuolella. Kyltti näkyvälle paikalle (jota kukaan ei huomaa eikä lue, mutta kuitenkin) sekä nettisivuillenne, että ennen 10.00 kauhan pyytäminen maksaa vaikka 8€/kerta/syöjä lisähintaa. Raivoamisiin vastaatte että voivat mennä muualle syömään jos ei osaa käyttäytyä. Eivät ne paikkaa vaihda, pari viikkoa yrittävät venkoilla, sitten oppivat tulemaan vasta 10.00. Toistoja toistoja ja lehmän hermoja, kuten pikkulasten tai koirien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupatkin avaavat ovensa esim. Klo 8, ei 7.45. Vai eikö teidän ravintolassa ole lukollista ovea?

Vierailija
12/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka syö lounasta kymmeneltä? Ja juu, jos mitään tarjoiluja ei ole ennen lounasta, niin todellakin ovet säppiin sitä ennen. Asiakkaita täytyy paimentaa, kuin lampaita, eikä kaikkea pidä hyväksyä edes asiakaspalvelun nimissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä näkee kyllä syyn suomalaiseen huonoon palvelukuulttuuriin. Asiakas on aina väärässä.

Vierailija
14/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi avaatte ovet ennen aikojaan? Tietenkin hätäisimmät tulevat sisään, jos ovet ovat auki. Ovet säppiin, niin ongelma poistuu.

Ovet avataan jo klo 8, jolloin ihmiset saavat tulla kahville. Lounastarjoilu alkaa klo 10. Aukioloajat on siis laajemmat kuin vain lounasaika.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö teillä ole lukkoa ovessa?

Vierailija
16/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka syö lounasta kymmeneltä? Ja juu, jos mitään tarjoiluja ei ole ennen lounasta, niin todellakin ovet säppiin sitä ennen. Asiakkaita täytyy paimentaa, kuin lampaita, eikä kaikkea pidä hyväksyä edes asiakaspalvelun nimissä.

Työläiset, joiden työpäivä on alkanut jo klo 6 tai aiemmin.

Ap

Vierailija
17/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä jos teette osan asioista aiemmin valmiiksi, ei viimetinkaan tai sitten ruokailu alkaa 10.15, jolloin osa on paikalla klo 10 ja voi päästää sisään aikaisemmin.

Vierailija
18/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen tätä ja se on ravintolan oma syy. Jos menee vähän aukeamisajan jälkeen helposti ruokavadit jo kauhottu tyhjäksi ja saa pitkään aikaa odotella lisäystä. Lisäksi pöydät täyttyy kun istuinpaikkoja ei ihan riittävästi.

En ihan 15min ennen mene, vaan siinä 10.25-10.30 välillä kun aukeaa 10.30.

Vierailija
19/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Entä jos teette osan asioista aiemmin valmiiksi, ei viimetinkaan tai sitten ruokailu alkaa 10.15, jolloin osa on paikalla klo 10 ja voi päästää sisään aikaisemmin.

Tottakai tehdään niin paljon etukäteen kuin vaan pystytään, mutta ihan kaikkea ei vaan pysty eikä ehdi.

Ap

Vierailija
20/115 |
25.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka syö lounasta kymmeneltä? 

Se joka on aloittanut työt kuudelta.