Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

E-hepatiittia löytyi makkaratuotteista Se on vasta jäävuoren huippu

Vierailija
12.03.2024 |

Suomalaiset syövät paljon punaista lihaa ja lihavalmisteita, kuten meetvurstia, kinkkua, makkaroita ja pekonia. Lihatuotteet maistuvat huolimatta siitä, että tutkimuksista on jo pitkään kertynyt vahvaa näyttöä lihan ja erityisesti lihavalmisteiden vakavista terveysriskeistä.
Nykyistä korkeintaan 500 gramman viikkosuositusta enemmän syö miehistä noin 80 prosenttia ja naisistakin neljännes.
Prosessoitua lihaa ovat esimerkiksi makkarat, nakit, pekoni ja meetvursti. Miksi ne ovat niin haitallisia terveydelle?
https://www.iltalehti.fi/elintavat/a/e471c1cb-be40-4d19-8bec-f4ce5efebc…

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
12.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meetvurstia ei kypsytetä lämmöllä vaan fermentoimalla, kuivaamalla ja kylmäsavustamalla.

Siksi sitä ei saa syödä raskaana ollessa koska suurena riskinä ruokamyrkytys bakteerit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi yksi