Säästövinkki! Kun puolitat leikkeleet niin säästyy rahaa ja leikkeleetkin riittävät pidemmäksi aikaa.
Kommentit (65)
Leikkeleet voi myös vaihtaa lauantaimakkaraan. Tai lenkkimakkaraan.
Leikkeitä en puolita mutta isot juustosiivut puolitan. Sopivat silloin täydellisesti pitkulaisen ruisleivän päälle
Leikkeleet pois vaan käytöstä kokonaan tai sit vain vkloppu käyttöön herkkupäiväksi, jos se jollekkin on niin herkku ja silloinkin kohtuudella.
Leikkeleet ovat epäterveellisiä. Kannattaa syödä jotain muuta.
Ei se leivänpalan kokoa muuta, joutuu laittamaan kaksi palaa yhden sijaan.
Mieluummin sitten ilman kuin mitään puolikkaita leikkeleitä.
Vierailija kirjoitti:
Leikkeleet ovat epäterveellisiä. Kannattaa syödä jotain muuta.
Mieluummin syön mitä haluan ja kuolen nuorempana kun makaan paskavaipoissa katuojassa 100 vuotiaana.
Voi kiesus. Ysärille ollaan menossa ja lujaa. Tosin nyt vaan osa Suomalaisista joutuu säästämään.
Jätä leipä pois kokonaan, säästyy vielä enemmän rahaa ja painokin pysyy kurissa.
Jos puolitat kaiken syömäsi, siinä sitä vasta säästyykin. Jos tällä pärjäät voit taas puolittaa kaiken jne.
Mä en ole ikinä raaskinut ostaa leikkeleitä, vaikka käyn töissä.
Eniten säästää, kun ei tee sitä voikkaria ollenkaan. Haukkaa sen sijaan ison palan raikasta ilmaa ja lasin vettä.
Älä syö ollenkaan niin säästyy vielä enemmän.
Voihan se sit puolittaa vielä kerran pari lisää niin kohta virtaa jo rahaa taskuun
Ovatko leikkeleet pakollisia? En ole ostanut vuosiin. Eilen katselin sillä silmällä, en leivän päälle vaan piirakkaa varteen ja hinnat ovat kyllä nousseet. Se kinkku, mitä ennen ostin maksoi silloin 1.99 ja tarjouksesta sitä sai 2kpl/3.50, nyt oli 5.49.
Vierailija kirjoitti:
Leikkeleet ovat epäterveellisiä. Kannattaa syödä jotain muuta.
Mitä muuta?
Vierailija kirjoitti:
Älä syö ollenkaan niin säästyy vielä enemmän.
Totta. Säästää yhteiskunta taas yhden ihmisen kuluissa.
Ihan sarvia ja hampaita, onko oikeasti jotkut laittaneet (taitelleet) leivälle vaikkapa sellaisen kämmenenkokoisen palvikinkkusiivun? Senhän voi leikata neljään osaan ja edelleen on ihan riittävän iso päällinen leivälle.
Joo, jossain atrioisen mainoksessa on nytkin kuinka kinkkua siivutetaan oikein keko ja sitten ojennetaan mainosäijälle leipä jossa on kaunisti laskostettuna kinkkua monta siivua, mutta meneehän siinä jo suonetkin tukkoon jos tuollaisia määriä prosessoituja nitraattileikkeleitä syö.
Minä olen jättänyt terveyssyistä leikkeleet ja juuston pois ruisleivän päältä. Kappas vaan kun pysyn hoikkana ja verenpaine on kunnossa ja rahaakin säästyy. Enkä oikeasti kaipaa niitä leikkeleitä, tekin olette vain totutellut niihin, ei niiden puute oikeasti elämästä makuja ja värejä vie. Nykyään jos laitan juustoa suuhun se on ällöttävän rasvaista, leikkeleistä puhumattakaan, ei houkuttele.
Mitä jos jättäisi ne suolaiset leikkeleet vain ostamatta ja säästyisi vielä enemmän rahaa