Mita tehda perunamuusista?
siis ylijaaneesta eilisesta perunamuusista, kun sita ei tee mieli uudelleenkaan lammittaa... onko vinkkeja?
Kommentit (5)
1/2 litraa perunasosetta
200g maitoa tai vettä
5g suolaa
n.200g jauhoja esim. hiivaleipäjauhoja tai vehnäjauhoja
sekoita kaikki aineet keskenään
leivo ohuita rieskoja
taikina aika tahmasta,joten ne vain taputellaan pellille pyöreiksi
rieskoiksi.
paista 250 asteessa kunnes ovat saaneet väriä
toinen ohje : sekoita muusin joukkoon vähän ohra tai vaikka vehnä-
jauhoja ja taputtele rieskoiksi ja paista 250asteessa heti.
ovat todella hyviä ja helppoja. Lämpiminä ihania munavoin kanssa.
(jos nimittäin teille sattuu tulemaan se). Hyviä ohjeita.
Varmaan oikeakin resepti on olemassa, mutta teen aina vähän " omalla ohtamiärällä" .
Sekoitan muusiin pari kananmunaa, maitoa ja vehnäjauhoja, vähän suolaa. Taikina lepäämään vähäksi aikaa, ja sitten paistelemaan. Lisukkeeksi makeaa tai suolaista tai molempia:)
Ikinä ei jää yhtään lettua seuraavaan päivään.
voisko joku ihana ihminen laittaa niihin ohjetta?
ap