Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miks mun juustokakku ei onnistu

11.01.2007 |

Olen useita kertoja yrittänyt tehdä juustokakun. Aina huonolla tuloksella. Kakusta tulee " lötkö" ja sellainen rakeinen. Laitan siihen tuorejuustoa, kermavaahtoa, liivatetta, sokeria ym. Laitanko jotakin liikaa / liian vähän, sekoitanko liikaa/liian vähän ?



Kertokaa vinkkejä !!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta mulle tuli mieleen, että vatkaatkohan sen kermavaahdon liian kovaksi vaahdoksi?

Vierailija
2/3 |
11.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

+ muihin aineisiin (jäähdyttää samalla liivatteen sopivaksi) ja vasta viimeisenä nostella löysähkö kermavaahto muiden täyteainesten sekaan. Tässä kohtaa ei saa enää liikaa sekoitella tai vatkata. Nosteluun hyvä apuväline on metallinen lankavispilä tai taikinanuolija, jossa on reikä keskellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisännyt liivatenesteen liian kuumana. Varsinkin jos täytteessä on esim jäisiä marjoja, liivate hyytyy samantien kohdatessaan jäiset marjat.



Jäähdytä siis liivatenestettä muutama minuutti ennen lisäämistä täytteeseen ja sekoita huolellisesti. Lisää liivateneste vähän kerrallaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kolme