Miten olette lopettaneet ruokaöljyn käytön tai vähentäneet sitä?
Paistoöljyn käytössä saa ilmeisesti aivan hurjat kalorimäärät esim viikkoa kohden. Mutta miten ihmeessä voi paistaa ruokia ilman öljyä? Periaatteessa on turhaa ottaa niin hulluja kalorimääriä öljystä koska en tarvitse öljyä muuhun kuin että ruoka ei pala pohjaan.
Kommentit (3)
Kä-kä-kääk! Kyllä se sittenkin taitaa olla rasva joka lihottaa eniten eikä hiilarit. Rasvavarastoidaan ruumiiseen ilman mitään ongelmia, hiilari- tai proteiinigramman varastoiminen kuluttaa yhdeksän kaloria. Tämä varmaan selittää viime aikaisen painonnousuni kun olen luottanut ihan liikaa rasvoihin.
Ja lisäksi tietty rasvassa on se 9 kaloria per gramma, ja noissa muissa neljä. Plus että öljyt ovat puhdasta kalorimassaa pelkästään eikä ole mukana ollenkaan mitään muuta kuten vettä tai kuituja, kuten muissa ruuissa.
Airfryer. Broileri ja kasviksia tulossa samalla kun makoilen sohvalla.