Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauankohan avatusta leikkelepaketista uskaltaa syödä?

Vierailija
13.11.2023 |

Saunapalvisiivut kyseessä ja viimeiseen käyttöpäivään pari viikkoa aikaa, ja leikkele on jääkaapissa.

Periaatteessa riittäisi tämän viikon loppuun asti, mutta mietin tässä, että säilyykö avatussa paketissa niin pitkään.

Voiko leikkeleitä muuten pakastaa, vai meneekö maku/koostumus pilalle?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa, mutta kyllä se viikon verran säilyy. Sen takia siinä on säilöntäaineita eikä mennä pelkän suojakaasun varassa.

Vierailija
2/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No helppohan tuo on todeta koska ei voi syödä enää, kyllä sen maistaa ja haistaa. Ihan varmasti säilyy viikonloppuun asti jos kylmässä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

haju kertoo. jos pitää jääkaappia 2 asteessa niin säilyy pitempään ruuat

Vierailija
4/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuhan saattaa muutaman päivän jälkeen huonontua, kun niihin ilmeisesti maitohappobakteereja alkaa muodostua, vaaralliset bakteerit eivät maussa erotu.

Pakastaa voi ihan hyvin.

Vierailija
5/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä vaikka vihertää ja hometta päällä. Kinkun voi huuhdella kuumalla vedellä tai tehdä siitä vaikka keittoa sipulin kanssa. Kyllä kuumuus tappaa basillit. Itse syön myös roskiksesta ruokaa.

Vierailija
6/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi syödä vaikka vihertää ja hometta päällä. Kinkun voi huuhdella kuumalla vedellä tai tehdä siitä vaikka keittoa sipulin kanssa. Kyllä kuumuus tappaa basillit. Itse syön myös roskiksesta ruokaa.

Kuumennus ei tuhoa kaikkia haitallisia aineita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkun käyttökelpoisuuden huomaa kyllä hajusta, kokemusta on.

Vierailija
8/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se päivämäärä on kyllä ottanut huomioon paketin avaamisen, kunhan vain säilyttää jääkaappi lämpötilassa.

 

-Lihameasteri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hajusta tunnistaa kun on huonoa ja pinta muuttaa väriä ja limoittuu. Avattuna liha alkaa helposti kuivumaan, mikä ei ole haitallista.

Vierailija
10/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun kaupasta on ostettu ruoka paketti ja sen avaa, niin sillä samalla sekunnilla se ruoka on piloilla. Ruoka pitää AINA syödä sen pakkauksen kanssa. Älä koskaan avaa sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se päivämäärä on kyllä ottanut huomioon paketin avaamisen, kunhan vain säilyttää jääkaappi lämpötilassa.

 

-Lihameasteri

Leikkeleet säilyvät avattuina noin viikon ajan, kun taas maksatuotteet ovat herkempiä pilaantumaan ja säilyvät avattuina 3-4 päivää.

T. Herra Snellman

Vierailija
12/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos säilyttää pelkässä avatussa pakkauksessa jääkaapissakin, niin eivät säily, vähintäin kuivettuvat reunoista. Kaikki leikkelepakkaukset kun eivät sulkeudu avaamisen jälkeen yhtä hyvin kuin esim. juustoviipalepakkaukset. Minä laitan avatun leikkelepakkauksen muovipussiin ja vasta sitten jääkaappiin. Näin säilyvät hyvin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
13.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä haju paljastaa. Kinkku alkaa haista eltaantuneelle viikossa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä yhdeksän