Possun ribsit, miten uunissa?
Antakaa nyt helppo ohje! Siis pitääkö joku kalvo poistaa? En ole ennen tehnyt, nyt ostin, kun oli -60%.
Uunissa ei ole grillitoimintoa.
Kommentit (10)
Löysin kymmeniä ohjeita kirjaimellisesti muutamassa sekunnissa. On hämmentävää miten puutteelliset tiedonhakutaidot ihmisillä joillakin on.
Kuinka keitän kananmunan? Voiko keltaista lunta syödä? Paljonko maksaa tiilitalo? Onko keskusta vielä auki?
Unohtakaa koko juttu, ilkimykset.
AP
Vierailija wrote:
Ribsit voivat aiheuttaa peräsuolen laskeumaa.
Perustele
Vierailija wrote:
Ribsit voivat aiheuttaa peräsuolen laskeumaa.
Tuollainen jankkaus voi aiheuttaa hampaiden löystymistä ja jopa hampaiden irtoamista tai katkeamista.
Vierailija wrote:
Unohtakaa koko juttu, ilkimykset.
AP
Typerään kysymykseen typerät vastaukset.
No mä kerron: kääri ne ribsit folioon ja laita uuniin 125 astetta 4-5 tunniksi. Kalvot voi poistaa jos haluaa.
Vierailija wrote:
No mä kerron: kääri ne ribsit folioon ja laita uuniin 125 astetta 4-5 tunniksi. Kalvot voi poistaa jos haluaa.
Ja mausteet mukaan pakettiin, jos on maustamattomia ribsejä...
Et ole googlesta koskaan kuullut?