Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä eroa on lohella ja kirjolohella?

Vierailija
14.09.2023 |

Kumpaa mun kannattaa kalastaa?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä meinasit kalastaa? Kirjolohta saa helpommin kalastettua Sisä-Suomessa, järvilohi on aika pitkälti rauhoitettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama ero on kuin lautasella ja haarukalla. Lohi on rasvaisempaa. Ite tykkään kirjolhesta, mutta jos syön graavattuna niin silloin lohta.  Tietysti kesäisin kun ne uiskentelee lämpimissä kalankasvatuslaitoiksissa niiin maku on paha.

Vierailija
4/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen on trautti. Rasvakala kuitenkin.

Vierailija
5/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen on lohikala, ja toinen ei.

Vierailija
6/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjolohi on woketettu sateenkaarilohi ja lohi on tavallinen perussuomalainen kala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toinen on lohikala, ja toinen ei.

Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.

Vierailija
8/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toinen on lohikala, ja toinen ei.

Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.

Särjeillä on rasvamaksa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Toinen on lohikala, ja toinen ei.

Sillä toisellakin on rasvaevä, eli on myös lohikala. Myös muikku on lohikala.

Särjeillä on rasvamaksa

Ei kaikilla punasilmäisillä ole rasvamaksaa.

10/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitatteko voin pannulle poikittain vai pitkittäin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen on lohi ja toinen ei ole lohi vaan forelli.

Vierailija
12/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toinen on lohi ja toinen ei ole lohi vaan forelli.

Eli kirjolohi on vähä niiku vegaanien feikkilihat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).

Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.

Vierailija
14/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirjolohi on woketettu sateenkaarilohi ja lohi on tavallinen perussuomalainen kala.

Itseasiassa kirjolohi on usassa ja kanadassa

Steelhead

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).

Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.

Norjanlohet myös haisevat pahalle. Niitten kasvatuskin on lähinnä eläinrääkkäystä.

Vierailija
16/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

VaahtoVasara kirjoitti:

Laitatteko voin pannulle poikittain vai pitkittäin?

Laitan. Koska mä voin.

Vierailija
17/17 |
14.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kirjolohi myynnissä pääasiassa Suomessa kasvatettu, kiinteämpi liha, vähemmän rasvaa. Lohi joka myynnissä yleensä Norjassa kasvattu tihkuu rasvaa (syötytyn ravinnon seurausta).

Ennenmuinoin kirjolohta alettiin meillä väheksyä ja asenteet on sitkeät. Se on mielestäni raikkaampaa, koostumus parempaa kypsänä ja graavattuna. Lohesta en pidä, se öljyisyys ja antibiootit tökkii, suurissa fileissä näkee tumman mustelman johon rokotettu antibioottipiikillä.

Norjanlohet myös haisevat pahalle. Niitten kasvatuskin on lähinnä eläinrääkkäystä.

Näin, mutta tuore kala ei koskaan haise ja Norjan lohi haisee aina,mitä siitä voi päätellä?

T.kalastaja

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme viisi