VaahtoVasara
Seuratut keskustelut
Kommentit
Aloitin 45-vuotiaana ammattikorkean, Haaga-Heliassa liiketaloutta.
Olin kokopäivätyössä eli ensimmäisen vuoden läsnäolovelvoitteet hieman vaativat voimia, mutta kun vauhtiin pääsi, niin osasi allokoida. Mitä pidemmälle mentiin, pystyi suorittamaan etänä.
Varsinaisiin opintoihin käytin monimuodossa 2,5 vuotta, mutta lopputyön näpertäminen (osaan kirjoittaa mainostekstejä ja kolumneja, en akateemista objektiivista pohdintaa) vei toisen mokoman.
Valmistuin siis 50-vuotiaana, onhan nyt taas "ajantasainen" paperi (takana jo kaksi vanhaa opistotasoista ja eri kursseja).
Suoriutuminen ja jaksaminen on hyvin henkilökohtaista, samoin tunne, onko oppinut mitään ja paljonko.
Vierailija kirjoitti:
Muutama tippasatsi tabascoa lidlin halpisketseen ja hyvää on.
Itse käytän currypulveria. Toimii siis Currywurstille samalla peruskastikkkeena
Jos matkoihin menee tunti tai yli päivässä valmistautumisineen, on se liikaa.
Valmistautumiseen lasketaan pukeutuminen kävelyä, pyöränkumien pumppaus ja auton harjaus lumesta jne.
100k riittää kolmeksi vuodeksi.
Aivan naurettava skenaario.
Siirryin ravintola-alalta ensin alan maahantuontiin ennen Haagaa, valmistuttuani rahoitusalalle.
Ihan perus asiakaspalveluun, mutta vuodessa taustatöihin ja erikoistumaan.
Onnistuu kun jaksaa hakata päätä seinään. Vaikeaa kieltämättä.