Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kaipaisin itse tehtyjen karkkien ohjeita joihin sisaltyisi kookosrasvaa ja sellaisia tuotteita jota loytyy normaalistikin kuivaainekaapista

Vierailija
20.12.2006 |

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
20.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Resepti: Suklaaruusut - resepti ja ohje



Määrä Aines

125 g kookosrasvaa

1 muna

1 1/2 dl tomusokeria

1/2 dl kaakaojauhetta

1/2 tl vanilliinisokeria

karamellivuokia



Sulata kookosrasva, anna sen jäähtyä. Vatkaa sokeri ja muna

kuohkeaksi. Lisää kaakao, vanilliinisokeri ja jäähtynyt kookosrasva

pienissä erissä voimakkaasti sekoittaen. Pursota tai nostele seosta

lusikalla pieniin karamellivuokiin tai jäähdytä ruusut voipaperin

päällä. Anna jähmettyä kylmässä.



Resepti: Riisisuklaat -



20 kappaletta

125 g kookosrasvaa

4 rkl kaakaojauhetta

2 dl tomusokeria

2 tl vaniljasokeria

8 dl riisimuroja

Lisäksi:

paperivuokia

Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi

sekaan kaakaojauhe, tomusokeri sekä vaniljasokeri ja sekoita

tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita ainekset sekaisin. Nosta

seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai

paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset

kylmässä.



Resepti: Tryffelit



1 muna

100 g pölysokeria

50 g kaakaojauhoa

200 g kookosrasvaa

2 tl vaniliinisokeria



1. Muna, pölysokeri ja kaakaojauhot sekoitetaan keskenään.

2. Kookosrasva sulatetaan ja jäähdytetään ja kaadetaan edellisten

päälle.

3. Lopuksi maustetaan vaniliinisokerilla.



Resepti: Jääsuklaa



(n. 50 kpl)

200 g tummaa suklaata

100 g kookosrasvaa

2-4 tippaa piparminttuöljyä



1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen ja jäähdytä niitä hetken

aikaa.

2. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä.

3. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane ne kylmään kovettumaan.





Resepti: Joulukarkit



RUSINASUKLAAKOLMIOT

100 g kaakaosuklaata

25 g kookosrasvaa

1 dl rusinoita

1 dl hasselpähkinöitärouhetta



1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon.

2. Pane kulho vesikattilaan ja kuumenna sitä niin kauan, että suklaa

ja rasva sulavat.

3. Ota kulho pois kattilasta ja lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon

rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen.

4. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä.

5. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yksi