Lue keskustelun säännöt.
kaipaisin itse tehtyjen karkkien ohjeita joihin sisaltyisi kookosrasvaa ja sellaisia tuotteita jota loytyy normaalistikin kuivaainekaapista
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisään
Resepti: Suklaaruusut - resepti ja ohje
Määrä Aines
125 g kookosrasvaa
1 muna
1 1/2 dl tomusokeria
1/2 dl kaakaojauhetta
1/2 tl vanilliinisokeria
karamellivuokia
Sulata kookosrasva, anna sen jäähtyä. Vatkaa sokeri ja muna
kuohkeaksi. Lisää kaakao, vanilliinisokeri ja jäähtynyt kookosrasva
pienissä erissä voimakkaasti sekoittaen. Pursota tai nostele seosta
lusikalla pieniin karamellivuokiin tai jäähdytä ruusut voipaperin
päällä. Anna jähmettyä kylmässä.
Resepti: Riisisuklaat -
20 kappaletta
125 g kookosrasvaa
4 rkl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
8 dl riisimuroja
Lisäksi:
paperivuokia
Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Siivilöi
sekaan kaakaojauhe, tomusokeri sekä vaniljasokeri ja sekoita
tasaiseksi. Lisää riisimurot ja sekoita ainekset sekaisin. Nosta
seoksesta kahden lusikan avulla kekoja leivinpaperoidulle pellille tai
paperivuokiin ja anna niiden kovettua kylmässä. Säilytä makeiset
kylmässä.
Resepti: Tryffelit
1 muna
100 g pölysokeria
50 g kaakaojauhoa
200 g kookosrasvaa
2 tl vaniliinisokeria
1. Muna, pölysokeri ja kaakaojauhot sekoitetaan keskenään.
2. Kookosrasva sulatetaan ja jäähdytetään ja kaadetaan edellisten
päälle.
3. Lopuksi maustetaan vaniliinisokerilla.
Resepti: Jääsuklaa
(n. 50 kpl)
200 g tummaa suklaata
100 g kookosrasvaa
2-4 tippaa piparminttuöljyä
1. Sulata suklaa ja kookosrasva erikseen ja jäähdytä niitä hetken
aikaa.
2. Sekoita suklaa ja rasva keskenään ja mausta piparminttuöljyllä.
3. Kaada seos pieniin makeisvuokiin ja pane ne kylmään kovettumaan.
Resepti: Joulukarkit
RUSINASUKLAAKOLMIOT
100 g kaakaosuklaata
25 g kookosrasvaa
1 dl rusinoita
1 dl hasselpähkinöitärouhetta
1. Pane taloussuklaapalat ja kookosrasva kuumuutta kestävään kulhoon.
2. Pane kulho vesikattilaan ja kuumenna sitä niin kauan, että suklaa
ja rasva sulavat.
3. Ota kulho pois kattilasta ja lisää suklaan ja kookosrasvan joukkoon
rusinat ja pähkinärouhe sekoittaen.
4. Kaada suklaamassa voipaperille ja anna kohmettua kylmässä.
5. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.