Apua mökkivieraita tulossa!!. Mitä vähän hienommat ihmiset yleensä grillaavat?
Meille tulee kylään mökille suuren myyntifirman ketjun johtaja jalääkäri pariskunta.
Nyt ei taida kelvat parin euron grillimakkara, töytetyt herkkusienet vihanneksineen ja kyljyksineen.
Nyt tarvitaan jotain laadukkaampa mutta mitä? Mitä te varakkaat syötte mökillä yms?
Kommentit (46)
*suuri myyntifirma* 😂😂😂
Voisin kuvitella lapsen käyttävän tuollaista ilmaisua.
Vierailija kirjoitti:
Jaa, no yleensä vieraat tuo grillattavansa mukanaan. Joista on keskusteltu aiemmin kutsuttujen kanssa.
Mutta mihin päädymme? No meillä syödään grillistä vieraiden mieltymyksistä riippuen esim. grillitassuja tai vastaavia marinoituja valmislihoja (itse en tykkää niistä), grillattuja mitä tahansa vihanneksia (nam), halloumia, peruna-sipuli-juustonyyttejä foliossa, ananasta, maissia, jopa makkaraa...
Mää olen ylilääkäri ja puolisoni on upseeri evp ja eläköidyttyään nykyään toimari keskisuuressa yrityksessä. Ollaanko tarpeeksi hienoja ihmisiä?
Hyi grillitassuja :O
Grillatut kävyt ovat nykyään suurta herkkua hienostoväen keskuudessa, samoin pannulla paistetut muurahaiset.
Pistäkää muurinpohjalettu, lahna savustettu, päälle suolamuikku, koskenkorvahuikku :D
Karitsan kare on hyvää grillattuna.
Kobea, tiikerirapua ja simpukoita.
Kai grilliin on pyörivä varras? Kokonaisena grillattu kana on hyvää myös vaikkei niin fiiniä.
Me ollaan sellaisia vähän hienompia ihmisiä (hyvin tienaavia molemmat, maisteritason koulutus ja kultturellit harrastukset) ja grillataan usein kana-vihannesvartaita, halloumia, naudanlihapihvejä (miehelle, itse olen kasvissyöjä) ja jälkkäriksi on joskus grillattuja vaahtokarkkeja. Tehdään yleensä salaatti, patonkeja ja viiniä on pöydässä.
Mitä ne on ne scampit? Just tänään osui silmiin joku iltapäivälehden resepti jossa semmoisia laitettiin. Ajattelisin että katkarapuja mutta kun noin hieno nimi suomessakin niin kai ne on jotain erikoista.
Vierailija kirjoitti:
Pistäkää muurinpohjalettu, lahna savustettu, päälle suolamuikku, koskenkorvahuikku :D
Ja nakit ja muusi.
Porterhouse-pihvit grilliin, grillatut perunat + kasvikset ja itse tehtyä béarnaisekastiketta. Jälkkäriksi 'Bananas Foster'.
Vierailija kirjoitti:
Me ollaan sellaisia vähän hienompia ihmisiä (hyvin tienaavia molemmat, maisteritason koulutus ja kultturellit harrastukset) ja grillataan usein kana-vihannesvartaita, halloumia, naudanlihapihvejä (miehelle, itse olen kasvissyöjä) ja jälkkäriksi on joskus grillattuja vaahtokarkkeja. Tehdään yleensä salaatti, patonkeja ja viiniä on pöydässä.
Hauska kuulla. Me ollaan enempikin juntteja ja tämä on meidänkin repertuaari usein, kun mökillä ollaan ja mökkisapuskoita valmistetaan
No, me olemme yli-hoitaja d-i pariskunta ja aika samaa syömme kuin taviksenkin. Semmoisia eroja toki on että kaveriporukan ei-akateemiset laittaa grilliin makkaraa niin meillä saattaa olla ravunpyrstöjä, mustekalaa...
Mutta aika normoa perussettiä, ihan menee joskus ne rahvaan makkaratkin (tosin silloin sinappi voi olla vähän "hienompaa" ja arvokkaampaa), ehkä näkyy myös niin että se raha käytetään muualle kuin siihen grillaamisen- auto voi olla hieman hienompi ja laatumerkkiä ja sijoituksia, ehkä ihan setelirahaakin.
Olet vain oma itsesi AP, ei me varakkaammat ja menestyneemmät olla sen kummempia. Rehdisti tarjoat mitä talosta löytyy niin varmasti kelpaa, se voi olla rikkaammalle elämyskin kokeilla sitä kansanruokaa.
N39, tuo ylihoitaja
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Me ollaan sellaisia vähän hienompia ihmisiä (hyvin tienaavia molemmat, maisteritason koulutus ja kultturellit harrastukset) ja grillataan usein kana-vihannesvartaita, halloumia, naudanlihapihvejä (miehelle, itse olen kasvissyöjä) ja jälkkäriksi on joskus grillattuja vaahtokarkkeja. Tehdään yleensä salaatti, patonkeja ja viiniä on pöydässä.
Hauska kuulla. Me ollaan enempikin juntteja ja tämä on meidänkin repertuaari usein, kun mökillä ollaan ja mökkisapuskoita valmistetaan
Samoja ruokia demokraattisesti kaikkien pöydässä :)
Sammakon reisiä ja ankan rintaa. Hanhenmaksapalleroita voi tarjota myöskin.
Flänkkäri on varma valinta. Kylkeen uusia perunoita, raikas salaatti ja ruokajuomaksi ripasso tai amarone.
Vierailija kirjoitti:
No, me olemme yli-hoitaja d-i pariskunta ja aika samaa syömme kuin taviksenkin. Semmoisia eroja toki on että kaveriporukan ei-akateemiset laittaa grilliin makkaraa niin meillä saattaa olla ravunpyrstöjä, mustekalaa...
Mutta aika normoa perussettiä, ihan menee joskus ne rahvaan makkaratkin (tosin silloin sinappi voi olla vähän "hienompaa" ja arvokkaampaa), ehkä näkyy myös niin että se raha käytetään muualle kuin siihen grillaamisen- auto voi olla hieman hienompi ja laatumerkkiä ja sijoituksia, ehkä ihan setelirahaakin.
Olet vain oma itsesi AP, ei me varakkaammat ja menestyneemmät olla sen kummempia. Rehdisti tarjoat mitä talosta löytyy niin varmasti kelpaa, se voi olla rikkaammalle elämyskin kokeilla sitä kansanruokaa.N39, tuo ylihoitaja
Mitä on "hienompi sinappi"? Makkaralle dijonia kun on hienompaa?
Jaa, no yleensä vieraat tuo grillattavansa mukanaan. Joista on keskusteltu aiemmin kutsuttujen kanssa.
Mutta mihin päädymme? No meillä syödään grillistä vieraiden mieltymyksistä riippuen esim. grillitassuja tai vastaavia marinoituja valmislihoja (itse en tykkää niistä), grillattuja mitä tahansa vihanneksia (nam), halloumia, peruna-sipuli-juustonyyttejä foliossa, ananasta, maissia, jopa makkaraa...
Mää olen ylilääkäri ja puolisoni on upseeri evp ja eläköidyttyään nykyään toimari keskisuuressa yrityksessä. Ollaanko tarpeeksi hienoja ihmisiä?