Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saako soijarouheesta maukkaampaa?

Vierailija
15.07.2023 |

Kun teen siitä ruokaa, niin se ei maistu pahalta, mutta on vähän tylsää. Vähän kuin ruisleipä ilman mitään.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liemikuutio nesteeseen

Vierailija
2/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa

Vierailija
4/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäki turvotan vedessä missä 1-2 liemikuutiota. Lisäksi saa maustaa reilusti.

Vierailija
5/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.

Vierailija
6/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liemikuutio nesteeseen

Sitä pitää maustaa paljon enemmän, jotta soijan pska maku peittyy. Soija ei edes ole hyväksi kaikkien suolistolle eikä kenenkään suolisto kestä pitemmän päälle sitä maustemäärää, mitä soija käytännössä vaatii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa pannulle ja rouhe kuivana perään. Paistellaan hetki, lisätään vesi tai muu neste pikkuhiljaa sekaan. Tomaattipyre peittää hyvin sitä soijan ominaismakua. Sitten vaan mausteita ruuan ja oman maun mukaan, maistele ja lisää jos tarvitsee. Ei kannata odottaakaan että se maistuisi jauhelihalta, koska se ei ole jauhelihaa. Kyllä siitä silti hyvänmakuista saa jos osaa

Vierailija
8/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijarouhe maistuu ilman mausteita vähän samalta kuin jauheliha ilman mausteita

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.

"Huuhdellut ylimääräisen suolan"? Minkä suolan ja miksi sitä pitäisi huuhdella?

Vierailija
10/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.

Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kun oot huuhdellut siitä ylimääräisen suolan, saa sitä maustaa aika reippaasti, huomattavasti enemmän kuin jalia, että siihen saa hyvän maun.

"Huuhdellut ylimääräisen suolan"? Minkä suolan ja miksi sitä pitäisi huuhdella?

https://mauste-sallinen.fi/tuotteet/siemenet-rouheet-ja-jauhot/soijarou…

suolaa 0,13gr per sata grammaa! Hui kun onkin suolaista aijaijai!

Vierailija
12/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.

Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...

Juusto ei ole sen vaarallisempaa kuin soija, taitaa asia olla jopa päinvastoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen tomaattimurskasta kastikkeen. Kuullotan sipulia, valkosipulia, suolaa ja mustapippuria, haudutan pitkään jopa pari tuntia. Lisään siihen kuivat soijarouheet ja annan hautua. Hyvää tulee aina. 

Vierailija
14/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistuttaa lähinnä sahanpurua ilman raskasta maustamista eikä sovi kaikkien vatsoille, omallenikaan 👎

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.

Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...

Älä jaksa! Juusto on terveellistä ravintoa. Se ei poista soijan terveellisyyttä, eihän soijassa sitä edes ole :)

Vierailija
16/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rutkasti öljyä ja mausteita, paahda 10 min, lisää haluamasi neste, tarkista maku, mausta tarvittaessa lisää. Juustoa ym maun mukaan.

Padam, lisäsit juustoa, sinne meni terveysvaikutus...

Sä et taida olla ihan kartalla terveellisyydestä. Söisit sinäkin juustoa.

Vierailija
17/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Soijarouhe maistuu ilman mausteita vähän samalta kuin jauheliha ilman mausteita

Vitsi, vitsi

Vierailija
18/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tulisi mieleenkään syödä soijarouhetta.

Vierailija
19/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistu soijarouheen sekä herne- ja soijasuikaleiden valmistuksessa

https://vegaanihaaste.fi/soijarouheen-ja-soijasuikaleiden-valmistaminen

Vierailija
20/30 |
15.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi haluat syödä soijarouhetta?