Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keitättekö riisin seassa liemikuution?

Vierailija
25.06.2023 |

Itse laitan kasvisliemikuution. Maistuu paremmalta.

Kommentit (56)

Vierailija
1/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?

Vierailija
2/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Enkä laita riisin keitinveteen myöskään suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. Riisin päälle tulee kumminkin kastike yms niin makua siihen tulee muutenkin.

Vierailija
4/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, suolaa vain. Käytän aina jasmiini- tai basmatiriisiä jotka maistuvat hyvältä sellaisenaan.

Vierailija
5/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä liemikuution kanssa, ei jos kyseessä on jasmin- tai basmatiriisi.

Vierailija
6/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus kasvisfondiannoksen.

Yleensä tosin keitän riisin vaan koiruudelle eli siihen tulee vaan oliiviöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitatko myös makaronin ja perunan kanssa? Yhtä mauttomia nekin on.

Vierailija
8/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?

LOPETA. Itse sinäkään tiedä ,mutta se päivä kun makaat sairaalassa puutostaudin takia tai muun hallusinaation, se päivä herättää sinutkin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liemikuutio, joka voi olla liha-, kala- tai kasvisliemikuutio, on teollisesti valmistettu kuivattu tiiviste, jota käytetään liha-, kala- tai kasvisliemen valmistamiseen tai ruokien maustamiseen niiden valmistusvaiheessa. Niissä on jossain määrin, 2–3 %, tuotteelle nimeä antavaa ainesosaa, yleensä uutteena, mutta pääasiassa ne sisältävät erilaisia E-lisäaineita, kuten arominvahventeita E621 (natriumglutamaatti), E627 ja E631 tai myös hiivauutetta, joka sekin on arominvahvenne.

Vierailija
10/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mitään kuutiota, vaan ihan aitoa kana- tai kasvislientä. Paljon parempaa kuin jotkut lisäainemöykyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyrin välttelemään sydän- ja verisuonitauteja niin ei, en todellakaan laita

Vierailija
12/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies . 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?

LOPETA. Itse sinäkään tiedä ,mutta se päivä kun makaat sairaalassa puutostaudin takia tai muun hallusinaation, se päivä herättää sinutkin. 

Miksiköhän mulle tulisi puutostauti kun keittelen itse liha- ja kasvisliemet. Myös kalaliemen keitän itse ja pakastan näitä kaikkia. Itselles se puutostauti tulee ja useita allergioita lisäksi. 

Vierailija
14/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies . 

Terveellisimmät täysjyväriisit jäävät raaoiksi tuolla ohjeella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, suolan sijaan. Hyvää tulee.

Vierailija
16/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies . 

Ei tarvii keittää ollenkaan kun käyttää hyvää riisiä. Kunnolla huuhdellut riisit kiehuvaan veteen, tiivis kansi päälle ja hella pois päältä. Odotellaan n. 20 minuuttia ja valmista tuli.

Vierailija
17/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen usein tätä korianterilimeriisiä

https://www.simplyrecipes.com/recipes/cilantro_lime_rice/

Vierailija
18/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, vaan laitan laadukasta fondia.

Et taida tietää, mitä kaikkea paskaa ne kuutiot sisältävät?

Vierailija
19/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies . 

Ei tarvii keittää ollenkaan kun käyttää hyvää riisiä. Kunnolla huuhdellut riisit kiehuvaan veteen, tiivis kansi päälle ja hella pois päältä. Odotellaan n. 20 minuuttia ja valmista tuli.

Olen keittänyt tällä tavalla vuosia. Sähköä säästynyt älyttömästi ja minusta riisistäkin tulee irtonaisempaa näin. 

Vierailija
20/56 |
25.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan vaan soijakastiketta ja paistan sen jälkeen pannulla, tulee ihanan rapeaa riisiä esim. Wokkiin