Keitättekö riisin seassa liemikuution?
Itse laitan kasvisliemikuution. Maistuu paremmalta.
Kommentit (56)
En. Enkä laita riisin keitinveteen myöskään suolaa.
En. Riisin päälle tulee kumminkin kastike yms niin makua siihen tulee muutenkin.
En, suolaa vain. Käytän aina jasmiini- tai basmatiriisiä jotka maistuvat hyvältä sellaisenaan.
Yleensä liemikuution kanssa, ei jos kyseessä on jasmin- tai basmatiriisi.
Joskus kasvisfondiannoksen.
Yleensä tosin keitän riisin vaan koiruudelle eli siihen tulee vaan oliiviöljyä.
Laitatko myös makaronin ja perunan kanssa? Yhtä mauttomia nekin on.
Vierailija kirjoitti:
En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?
LOPETA. Itse sinäkään tiedä ,mutta se päivä kun makaat sairaalassa puutostaudin takia tai muun hallusinaation, se päivä herättää sinutkin.
Liemikuutio, joka voi olla liha-, kala- tai kasvisliemikuutio, on teollisesti valmistettu kuivattu tiiviste, jota käytetään liha-, kala- tai kasvisliemen valmistamiseen tai ruokien maustamiseen niiden valmistusvaiheessa. Niissä on jossain määrin, 2–3 %, tuotteelle nimeä antavaa ainesosaa, yleensä uutteena, mutta pääasiassa ne sisältävät erilaisia E-lisäaineita, kuten arominvahventeita E621 (natriumglutamaatti), E627 ja E631 tai myös hiivauutetta, joka sekin on arominvahvenne.
En mitään kuutiota, vaan ihan aitoa kana- tai kasvislientä. Paljon parempaa kuin jotkut lisäainemöykyt.
Pyrin välttelemään sydän- ja verisuonitauteja niin ei, en todellakaan laita
Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?
LOPETA. Itse sinäkään tiedä ,mutta se päivä kun makaat sairaalassa puutostaudin takia tai muun hallusinaation, se päivä herättää sinutkin.
Miksiköhän mulle tulisi puutostauti kun keittelen itse liha- ja kasvisliemet. Myös kalaliemen keitän itse ja pakastan näitä kaikkia. Itselles se puutostauti tulee ja useita allergioita lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies .
Terveellisimmät täysjyväriisit jäävät raaoiksi tuolla ohjeella.
Kyllä, suolan sijaan. Hyvää tulee.
Vierailija kirjoitti:
Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies .
Ei tarvii keittää ollenkaan kun käyttää hyvää riisiä. Kunnolla huuhdellut riisit kiehuvaan veteen, tiivis kansi päälle ja hella pois päältä. Odotellaan n. 20 minuuttia ja valmista tuli.
Teen usein tätä korianterilimeriisiä
En, vaan laitan laadukasta fondia.
Et taida tietää, mitä kaikkea paskaa ne kuutiot sisältävät?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nåin keität parhaan riisin.Keitä kymmenen mionuuttia ja sen jälkeen jälkilämmöllä kansi päällä, kertoi pakistanilainen mies .
Ei tarvii keittää ollenkaan kun käyttää hyvää riisiä. Kunnolla huuhdellut riisit kiehuvaan veteen, tiivis kansi päälle ja hella pois päältä. Odotellaan n. 20 minuuttia ja valmista tuli.
Olen keittänyt tällä tavalla vuosia. Sähköä säästynyt älyttömästi ja minusta riisistäkin tulee irtonaisempaa näin.
Laitan vaan soijakastiketta ja paistan sen jälkeen pannulla, tulee ihanan rapeaa riisiä esim. Wokkiin
En käytä liemikuutioita. Onko sullakaan aavistusta edes mitä ne sisältävät?