Korjataanko raparperin sato siten, että vain isoimmat, vai että kaikki kerralla?
Paksuuntuuko ne ohuet vielä, vai kannattaako ottaa nekin ja jäädä odottamaan toista satoa?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Onko raparperi jo noin pitkällä? Ihanaa, raparperipiirakkaa, nam.
Asun Pohjois-Karjalassa ja todellakin on!
Mehuksi teen.
Raparperia korjataan sitä mukaa kuin tarvitaan ja kyllä, ohuet varret paksuuntuvat vielä. Jostain olen aikanaan kuullut tai lukenut, että heinäkuun jälkeen raparperia ei enää kannattaisi korjata, jotta sille jää riittävästi ravinteita talvehtimisen. Mutta en tiedä, onko tuossa mitään perää.
Vierailija kirjoitti:
Raparperia korjataan sitä mukaa kuin tarvitaan ja kyllä, ohuet varret paksuuntuvat vielä. Jostain olen aikanaan kuullut tai lukenut, että heinäkuun jälkeen raparperia ei enää kannattaisi korjata, jotta sille jää riittävästi ravinteita talvehtimisen. Mutta en tiedä, onko tuossa mitään perää.
Ok, kiitos!
Onko raparperi jo noin pitkällä? Ihanaa, raparperipiirakkaa, nam.