Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin ruokiin käytät majoneesia?

Vierailija
14.04.2023 |

Eli millä tavalla käytät eri ruokalajeissa mukana aitoa majoneesia? Arvostan vastauksianne suuresti. Minkäänlaiset "majo"-höpötykset eivät mene läpi. Vain aito majoneesi ainesosana käy.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivälle. Ennen makkaraa/juustoa

2/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalaisiin ja lohkoperumoihin. Leivän päälle voin sijasta.

Kalan päälle. Kylmien kanapalojen kanssa. 

Keitettyjen kananmunien kanssa. jne jne jne

Sellaisenaan ja maustettuna.

Sellaisenaan suuhun, jos iso remmi lyö tyhjää.

Jalo tuote.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään.

Vierailija
4/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaan tehtyyn jauhemuusiin reilu turaus!

Namu!

Vierailija
5/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesia hyvin harvoin käytetään varsinaisesti ruuanvalmistuksessa, vaan se on lisuke. Erityisen hyvää majoneesi ja sen tyyppiset valmisteet (ne majot) ovat salaattikastikkeissa ja leipien päällisinä, sekä paistettujen ja grillattujen ja muutoin paahdettujen ainesten kanssa.

Vierailija
6/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just tänään coleslawiin. Leivän päälle levitteenä, tonnikalatahnaan, lohen kanssa sitruunalla maustettuna, ranskalaisten ja nakkien kanssa valkosipulilla, kanan kanssa jne.

Ja ainoa oikea on Hellmansin maustamaton majoneesi jota voi itse maustaa vaikka millä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
14.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin käytän majoneesia, mutta yleensä roskaruoan kuten ranskisten kanssa tai hamppariin.