Mihin ruokiin käytät majoneesia?
Eli millä tavalla käytät eri ruokalajeissa mukana aitoa majoneesia? Arvostan vastauksianne suuresti. Minkäänlaiset "majo"-höpötykset eivät mene läpi. Vain aito majoneesi ainesosana käy.
Kommentit (7)
Ranskalaisiin ja lohkoperumoihin. Leivän päälle voin sijasta.
Kalan päälle. Kylmien kanapalojen kanssa.
Keitettyjen kananmunien kanssa. jne jne jne
Sellaisenaan ja maustettuna.
Sellaisenaan suuhun, jos iso remmi lyö tyhjää.
Jalo tuote.
Kermaan tehtyyn jauhemuusiin reilu turaus!
Namu!
Majoneesia hyvin harvoin käytetään varsinaisesti ruuanvalmistuksessa, vaan se on lisuke. Erityisen hyvää majoneesi ja sen tyyppiset valmisteet (ne majot) ovat salaattikastikkeissa ja leipien päällisinä, sekä paistettujen ja grillattujen ja muutoin paahdettujen ainesten kanssa.
Just tänään coleslawiin. Leivän päälle levitteenä, tonnikalatahnaan, lohen kanssa sitruunalla maustettuna, ranskalaisten ja nakkien kanssa valkosipulilla, kanan kanssa jne.
Ja ainoa oikea on Hellmansin maustamaton majoneesi jota voi itse maustaa vaikka millä.
Harvoin käytän majoneesia, mutta yleensä roskaruoan kuten ranskisten kanssa tai hamppariin.
Leivälle. Ennen makkaraa/juustoa