Miksi nykyään terveellisyys on sama kuin proteiini ja kaikkia ruokia arvotetaan sen perusteella kuinka paljon on proteiinia. Raejuustoa sinne ja tänne
Sen sijaan että nautittaisiin herkullisesta ateriasta, laskeskellaan kuinka paljon on proteiinia ja halutaan lisätä raejuustoa joukkoon.
Onko tämä vain suomalainen ilmiö? Ei ole ollut montaa vuotta. Onko proteiinista pulaa tai onko se terveellistä? Aina sanotaan että nälkä ei pysy poissa jos ei ole proteiinia tarpeeksi. Onko edes näin?
Kommentit (4)
Jos ruoka on mautonta, tuoksutonta ja väritöntä, niin ruokapoliisit riemuitsevat. Esim. suola on ehdoton ei ei ei.
Joillekin on. Joillekin on esim se, että ruokavalio perustuu pääasiassa kasviksiin ja hedelmiin (papuihin, sieniin), muuta on pikemminkin lisukkeena, ja itse asiassa aika moni tutkimuskin tukee tätä, mutta oh, well.
Raejuusto ei todellakaan ole trendikäs ruoka-aine tämänhetkisessä vegaanibuumissa.
Tuntuu olevan trendi. Terveellinen ateria on muuta kuin pelkkä proteiinimäärä.