Kuiva ravintolaruoka.
Ja kadonnut kastike! Otetaan nyt vaikka esimerkiksi joku pihvi, ja lisuke, mutta missä se kastike on. Pitääkö ruoka syödä jonkun ketsupin kanssa kun sitä kastiketta on niin vähän tai se on korvattu dipillä.
Voisiko joku kokki tai ravintolassa työskentelevä hieman valaista tätä asiaa.
Tykkään puolestaan käydä esim. aasialaisissa ravintoloissa, missä annoksissa on reilusti kastiketta.
Joten kysymys kuuluu miksi kastikkeen kanssa monesti pihtaillaan?
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Kai sä voit tilatessa kysyä kuuluuko annokseen kastike vai dippi. Jos pelkkä dippi, voit kysyä saako annoksen reilulla määrällä kastiketta.
Tämä luultavasti tuottaa paremman lopputuloksen, kuin täällä vinkuminen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kai sä voit tilatessa kysyä kuuluuko annokseen kastike vai dippi. Jos pelkkä dippi, voit kysyä saako annoksen reilulla määrällä kastiketta.
Tämä luultavasti tuottaa paremman lopputuloksen, kuin täällä vinkuminen.
Se että ravintolaruoasta puuttuu kastike on mielestäni yhteiskunnallinen ilmiö. Olisi mielenkiintoista tietää milloin meille alettiin syöttämään kuivaa ruokaa, vai onko näin tosiaan tehty aina ja tämä on vaan maan tapa.
Kokkiohjelmissa tätä ainakin esiintyy missä kastike on lähinnä roiske lautasen reunalla. Kun sen kastikkeen kokki kuitenkin on tehnyt, nii miksi sitä ei voi laittaa lautaselle reilusti.
Missä Helsingissä keskustassa olisi ravintola ,josta saa kunnon ruokaa?
Kai sä voit tilatessa kysyä kuuluuko annokseen kastike vai dippi. Jos pelkkä dippi, voit kysyä saako annoksen reilulla määrällä kastiketta.