Sairaalan ruoka säästöjen kohteena =(
Aluesairaalamme joutuu menemään taas ensi vuoden pienemmällä budjetilla. Kiristysten kohteeksi on nyt joutumassa sairaalan keittiö. Johtokunta on tehnyt päätöksen, että lihatuotteita ei enää tilata entiseltä sopimustoimittajalta, vaan otetaan käyttöön kierrätys: Leikkausosastolta keittiöön.
Kaikki leikkauksissa vuotava veri kerätään sammioon, johon kokki sitten lisää jauhoja, suolaa ja rasvaa (plastiikkakirurgian osastolta tulee se). Tämä seos paistetaan uunissa meheväksi paltuksi.
Synnytysosasto antaa oman kortensa kekoon, kaikki liikenevät istukat toimitetaan keittiölle, jossa ne keitetään ja jauhetaan massaksi. Massa sopiikin sitten piirakantäytteeksi.
Potilailta poistetut maksat, munuaiset ja keuhkot (tervamarinadissa) viipaloidaan ja paistetaan pyhäpäivän pihveiksi. Paistinrasva jälleen plastiikkakirurgian osastolta.
Sairaalamme toivoo salaa, että joulun alla tulisi mahdollisimman paljon jalka-amputaatioita, mieluiten reilusti ylipainoisilta potilailta. Ne joulukinkut kun muuten lohkaisevat isosti budjettia.
Terveisin, tohtori Carl von Cannibal