Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette paistiperunat?

Vierailija
07.01.2023 |

Siis toki perunat lohkottuina paistipannulle, mutta miten tulee parhaat?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa neuvoa.

Vierailija
2/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö ylipainoisten köyhien sapuskoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistin kanssa uuniin. Saavat mukavasti makua liemestä ja valmistuvat samalla ilman muuta vaivannäköä, paitsi tietysti pilkon ne valmiiksi.

Vierailija
4/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita/oivariinia ja tarpeeksi suolaa. Paistetaan kunnolla ruskehtaviksi. Ja makkarat pannulle kun perunat on suolattu, plus ehkä sipulia.

Vierailija
5/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistin kanssa uuniin. Saavat mukavasti makua liemestä ja valmistuvat samalla ilman muuta vaivannäköä, paitsi tietysti pilkon ne valmiiksi.

Keitinperunat keittimen kanssa uuniin?

Vierailija
6/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paistin kanssa uuniin. Saavat mukavasti makua liemestä ja valmistuvat samalla ilman muuta vaivannäköä, paitsi tietysti pilkon ne valmiiksi.

Keitinperunat keittimen kanssa uuniin?

Keitinperunat ja paistinperunat ovat eri asia, nyt puhuttiin paistiperunoista. Mutta vinkkinä, että keittimen maku tarttuu perunoihin kyllä ilman uuniakin, jos vain on tuore keitin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voita/oivariinia ja tarpeeksi suolaa. Paistetaan kunnolla ruskehtaviksi. Ja makkarat pannulle kun perunat on suolattu, plus ehkä sipulia.

Tuli pyttipannua.

Vierailija
8/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkotut keitetyt perunat paistetaan pannulla voissa rapeiksi, mausteeksi suolaa (ja ripaus paprikajauhetta.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna palasiksi pannulle, öljyä, miedolla lämmöllä ensin kymmenisen minuuttia kannen alla niin kypsyy, sitten vähän lisää hönkää että pintaan tulee paistojäljeä ja pekonia yms lisukkeita.

Vierailija
10/10 |
07.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seuraavana päivänä keittämisestä paistetaan perunat voissa tai vähintään oivariinissa. Kunnolla sitä voita ja sitä voi lisätä paiston yhteydessä jos liian vähän.

Paistaa pinnan rapeaksi. Sitä ennen maustaa tuoreella pilkotulla valkosipulilla, ripauksella suolaa ja grillimaustekin ihan jees. Silloin voi jättää suolankin pois jos sillä maustaa. Onhan erikseen perunamaustekin eli sekin varmasti sopii.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kolme