Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotijugurttia, miten?

06.11.2006 |

Neuvoja pyydän, koska nyt ei ole oikein tapaa miten tehdä. Ennen vanhempieni luona sain sen valmistettua pannuhuoneessa, koska paikka oli suht lämmin ja toinen missä tein oli leivinuunin jälkilämpö pari päivää lämmityksen jälkeen. Tein punasesta, sinisetä, luomusta.



Lämmitin maidon 40 asteeseen ja sit jugurtinsiemen sekaan, toisinaan kiehautin maidon ja jäähdytin ja sit jugurttiaines mukaan. Tein lasikipossa ja onnistu aina. Mut nyt ei ole mahollisuutta näihin, miten valmistaisin jugurtin?



Eräs tuttu on ostanut jugurtinvalmistusastian ja kehuu sitä, tosin tekee sillä erikoisjugurtteja, olisiko tämä ainut vastaus tällä hetkellä? Olen yrittänyt josko jääkaapin yllä olevassa kaapissa tulisi valmiiksi mutta ei sekään taida olla tarpeeksi lämmin kun epäonnistui tai jotain meni pieleen (silloin tein kannellisessa muoviastiassa). Eli mitä tapoja on valmistaa kotijugurttia.

Kiitos mahdollisista vastauksista

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla