Itse tehdyt popparit maustaminen
Voiko mausteet laittaa siihen öljytilkkaan? Maustaako se vai pitääkö maustaa vasta kun valmiit(jolloin ne valuu kipon pohjalle).
Kommentit (21)
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Niistä tulee hyviä, kun laittaa kattilaan öljyn sekaan vähän voita tai Oivariinia. Palavat kyllä myös helpommin, eli tarkkana pitää olla.
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Meidän mikrossa ne popparipussit ei mahdu pyörimään ja siksi palaa helposti. Ja kattilassa tehdyt, voisulalla maustetut on kyllä muutenkin parempia.
Vierailija kirjoitti:
Niistä tulee hyviä, kun laittaa kattilaan öljyn sekaan vähän voita tai Oivariinia. Palavat kyllä myös helpommin, eli tarkkana pitää olla.
Kannattaa ensin paistaa öljyssä ja lopussa lisätä valmiisiin voisulaa. Tulee vielä parempaa eikä pala.
Suola pitää laittaa kuumiin poppareihin, eli heti kun ne ovat valmiit ja kaadettu astiaansa, tulee laittaa suola. Hieman sekoitus käsillä ja parempaa ei olekaan.
Olen tehnyt popparit kattilassa itse päiväkoti-ikäisestä saakka ja kun muutin kotoa pois 20 vuotiaana, niin äitini laittoi mukaani popparikattilan. Teen siinä vieläkin vain popparit, en mitään muuta.
Olen paahtanut mikropopcornejakin kymmeniä pussillisia, mutta ne eivät ole ollenkaan niin hyviä kuin itse tehdyt. Laitan vain rypsiöljyä kattilaan ja sopivasti siemeniä, maustan suolalla. N48
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/4-jarkyttavaa-faktaa-mikropopcornis…
Popparit ei ole sama asia kuin mikropopparit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niistä tulee hyviä, kun laittaa kattilaan öljyn sekaan vähän voita tai Oivariinia. Palavat kyllä myös helpommin, eli tarkkana pitää olla.
Kannattaa ensin paistaa öljyssä ja lopussa lisätä valmiisiin voisulaa. Tulee vielä parempaa eikä pala.
Eikö ne popparit pehmene? Ja sekoittuuko se niihin hyvin?
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Eivät todellakaan ole yhtä hyviä. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/4-jarkyttavaa-faktaa-mikropopcornis…
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Monikin, sillä usein on vastassa ollut tyhjä maissinjyvähylly.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/4-jarkyttavaa-faktaa-mikropopcornis…
Popparit ei ole sama asia kuin mikropopparit.
Hahaa, linkitin täsmälleen samaan aikaan saman jutun tänne! :D
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Oletko ihan uusavuton tyyppi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niistä tulee hyviä, kun laittaa kattilaan öljyn sekaan vähän voita tai Oivariinia. Palavat kyllä myös helpommin, eli tarkkana pitää olla.
Kannattaa ensin paistaa öljyssä ja lopussa lisätä valmiisiin voisulaa. Tulee vielä parempaa eikä pala.
Eikö ne popparit pehmene? Ja sekoittuuko se niihin hyvin?
Ei pehmene, mäkin sitä pelkäsin kun ekaa kertaa tein. Saa mielestäni sekoitettua ihan suht tasaisesti. Makuero on huomattava verrattuna poppareihin joihin on vaan paistovaiheessa laitettu voita.
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Eihän ne ole sama asia ollenkaan🤣 Uusavuttomuus taas huipussaan kun ostetaan mikropoppareita jotka ei maistu miltään.
Ja ihan tiedoksi että sä saat ison pussin maissinjyviä halvemmalla kuin sillä että ostat joka viikko yhden mikropussin joka maksaa vaikka yhden euron. Maissinjyväpussi maksaa 1.50 euroa 500g.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niistä tulee hyviä, kun laittaa kattilaan öljyn sekaan vähän voita tai Oivariinia. Palavat kyllä myös helpommin, eli tarkkana pitää olla.
Kannattaa ensin paistaa öljyssä ja lopussa lisätä valmiisiin voisulaa. Tulee vielä parempaa eikä pala.
Eikö ne popparit pehmene? Ja sekoittuuko se niihin hyvin?
Ei pehmene, mäkin sitä pelkäsin kun ekaa kertaa tein. Saa mielestäni sekoitettua ihan suht tasaisesti. Makuero on huomattava verrattuna poppareihin joihin on vaan paistovaiheessa laitettu voita.
Täytyypä kokeilla viikonloppuna.
Suosittelin maustamaan jälkikäteen sulaa voita ja mausteseos Curry+suola+ravintohiiva(juustonmakua).
Vierailija kirjoitti:
Suosittelin maustamaan jälkikäteen sulaa voita ja mausteseos Curry+suola+ravintohiiva(juustonmakua).
Käytän tätä samaa. Löysin reseptin kun etsin parasta mausteseosta popcorneihin ja ei pettänyt. Pelkkä suola on tylsä, mutta tämä on suorastaan herkullinen
Itse laitan kattilapoppareihin ripauksen suolaa ja juustohöylällä vuolen pari voilastua sekaan. Sulaa kuumiin poppareihin. Hyvää.
Itse tehtyjä poppareita ja masked singer.
Vierailija kirjoitti:
Kuka helvetti edes viitsii itse nysvää jotain popkorneja, kun niitä saa mikromallisina lähes ilmaisena ja ne on aivan yhtä hyviä.
Mikropopparit on liian kuivia. Teen tosin kattilassakin enää harvoin kun mulla on OBH Nordican popparikone.
Voi, kunhan mauste on sellaista, joka ei kärsi kuumennuksesta.